Follow me:

Nytårsforsæt for år 2019

Nytårsfortsæt

Ja jeg synes ikke det er helt forkert at lave et nytårsforsæt, eller for mit vedkommende er det flere, fordi jeg synes det giver et bedre endeligt resultat, at man kan tage nogle små og større, og ved årets ende, kan man forhåbentligt sætte flueben, eller hak ved dem alle sammen.

 • Tabe mig 10-15 kilo
 • Lave min første chin up, uden hjælpemidler
 • Gennemfører sixpack challenge (dog ikke med håb om en sixpack, fortæller mere senere)
 • Indtage mindre sukker
 • Indtage mindre stivelse
 • Trække mere på skuldrene – AKA “Pyt”
 • Mere 2somhed, med min mand
 • Belønne mig selv af og til = med shopping

For mig handler det netop om at være realistisk, omkring sine mål. Det skal ikke være sådan noget med at man skal tabe sig 30 kilo inden årets udgang, det ville være ret højt at sætte sine mål, hvilket nok ikke helt vil lykkedes.

At indtage mindre sukker og stivelse, kan jo måles forskelligt. Men der skal man jo være sin egen dommer. Jeg ønsker generelt at indtage mindre sukker, og stivelse, fordi det ikke er godt for min krop, eller min hjerne. Jeg bliver mere sulten af at spise og indtage sukker, hvor stivelsen ikke er god for min krop, jeg bliver oppustet og ugidelig.

Mere 2somhed med min mand, er tænkt på at året her har rendt stærkt, og vi faktisk ikke har fået nydt hinanden som vi burde. Med mange gøremål, hunde, fitness, børn og arbejde, ja så er døgnets 24 timer ikke nok altid, til det hele.

Hvad med dig? Har du et nytårsforsæt ??

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Sådan træner jeg ⋆ Webmor.dk

  […] træner fordi jeg gerne vil i form, og jeg gerne vil tabe mig. Et af mine nytårsforsæt er også at tabe mig yderligere. Jeg tror bestemt på at år 2019 er hvor jeg kommer til min […]

  21. januar 2019 at 13:28
 • Reply Nytårsforsæt i fitness centeret ⋆ Webmor.dk

  […] har jo lavet den almindelige liste for året. Men synes jeg ville lave et kun for øvelserne og kiloene i […]

  24. januar 2019 at 22:21
 • Leave a Reply