Follow me:

Nyt mønster, ikke tilfreds

bluse1

Det mønster jeg fik forleden, har jeg afprøvet idag, sikke noget fingerningerligheder! Ærmerne skulle være med rynker (mønsteret er kun med rynker, irreterende!, det var ikke det nr. jeg bad om) rynkerne ville ikke lykkedes helt, men det virkede egentlig nemt nok at lave dem, men at sy dem på fattede jeg egentlig ikke helt. Måske næste gang?

Bunden er rund, som også er en fin detalje. Desværre blev halsåbningen ikke den bedste, og for stor også stor jeg. Men hun er hos din far, så kan ikke lige afprøve den på hende. Måske halsåbningen skal laves mindre, eller måske en ekstra rib på, så den bliver smallere, må lige se.

Stoffet var/er ellers lækkert :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!