Follow me:

Nyt design, og stor tak!

Jeg har fået nyt design, som I nok har opdaget. Det har været undervejs længe. Har rigtig rigtig længe ville have en anden opstilling af min blog, især det med de stiplede linjer elsker jeg!

Tusind tak til søde Linda for alt din hjælp, jeg har ikke været lige let at hjælpe kan vi vidst godt blive enige om :D ..
Er bare så taknemmelig for din hjælp, du er en sukkerkringle – men det har jeg jo fortalt dig, hehe …

(Det er Lindas dejlige blog på billedet ^^ )

Jeg håber I andre kan lide designet også, der er sket lidt forskelligt, sidebaren har også fået en make-over .. Den er dog ikke færdig endnu, og jeg arbejder stadig på nogle små justeringer, men de vil komme hen af vejen.

Sidder hver aften med computeren på skødet, og har altid min egen blog åben, men det der med at skrive blogindlæg for tiden er ikke noget jeg gir megen tid, syntes ikke rigtig jeg har noget at skrive om.
Har en masse idéer, men syntes også man skal passe på hvad man smider på sin blog, gider ikke skrive om det samme dag ud og dag ind, eller kun vise billeder, eller at mine læsere kun skal læse om mit sørgelige liv, brok og andet ..

Pt. er jeg i en død periode angående bloggen, og det har I nok bemærket, for antallet af indlægget er faldet, og det kan jeg også se på besøgs statistikken, men jeg er snart tilbage. Det lover jeg :)
– har også gang i andre ting og sager faktisk. Men det er ikke noget jeg er klar til at fortælle om på bloggen endnu.

Men jeg har det godt! Helt oprigtigt, ….
Håber også I andre har det godt?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Tumling

  Årh vil også lære alle de der ting i ka..
  Men godt ser det ud :)

  3. november 2011 at 23:04
 • Reply Lonnie

  Det ser sgu godt ud :)

  Jeg kender godt det dér med ikke at være så god til at få blogget – som du nok har opdaget er jeg gået HELT i stå, så jeg skal have stablet et nyt design på benene før jeg føler jeg kan tage mig sammen til at komme “tilbage”. Synes det bliver sværere og sværere for mig at få blogget jo længere tid der går – så nu skal der en ny “start” til ;)

  4. november 2011 at 00:22
 • Reply Linda Eg

  Hvor er du sød!! ;)
  Og det var altså så lidt, du skal bare sige til, hvis der er noget jeg kan hjælpe med ;)

  4. november 2011 at 08:52
 • Leave a Reply