Follow me:

Nye trænings sko

nye trænings sko

Nye trænings sko til miiiig… Dem der kender mig, ved godt at jeg ikke er en af dem der smider om sig med penge, eller bruger penge på alt muligt, og slet ikke til mig selv.

Men igår fik jeg købt disse fede sko, det er faktisk løbesko. Med støtte i svangen, men de er købt kun til indendørs brug. Henne i fitness centeret, og de skal indviges idag :D yay!
De er rigtig behagelige at have på, de vejer ingen ting, og har flotte detaljer med pink :D de matcher en del af mine sports BHèr, de er nemlig også tøsefarvet, lilla og pink, og lyserød.

De var naturligvis nedsat, ellers havde jeg ikke købt dem :D jeg køber sjældent noget til fuld pris, igen jeg er nærrig omkring en del ting :D De er købt i en outlet butik, så de er nok fra 2017, da det ofte er restkøb outlet butikkerne opkøber, men jeg er heldigvis ligeglad om det er sidste års farve, eller trend :) det rager mig ikke en skid. Jeg er blot interesseret i at de er behagelige, støtter min svang og er billige nok til formålet :D Det er new balance, dem har jeg gode erfaringer med.

De løbesko jeg har til når jeg er ude og løbe, er også new balance, og de holder godt. Samt støtter hvor de skal.

De andre indendørs sko jeg har, er virkelig også trætte af at leve, de er både slidte, og grimme, ja og så har Tobias hygget sig med noget grønt tusch på dem :D !! Så nu har jeg flottet mig, og købt disse lækre sko til mig selv!

nye trænings sko nye trænings sko

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Shop billigt trænings tøj ⋆ Webmor.dk

    […] jeg også skrev lidt om igår, gir jeg sjældent fuld pris for noget som helst jeg køber. Så gælder det […]

    7. februar 2018 at 13:53
  • Leave a Reply