Follow me:

Ny vogn

Igår i en af grupperne på Facebook, faldt jeg over en budrunde på en emmaljunga big star supreme, 4 minutter inden budrunden sluttede, så tænkte jeg at den måtte jeg lige holde øje med og byde på ;) og sørme nok, jeg fik den til 655 kr !! Yay.. Den fejler ingen ting, der er dog ingen lift med, men det skal jeg heller ikke bruge.

Den anden vi har, fungere endnu, den har dog problemer med den bliver flad konstant på 2 af hjulene, og så kan den ikke altid låse sig første gang, når den har været klappet sammen, det kan tage mig flere minutter at låse den når jeg tager den ud af bilen og slår den op!
Og så kan den bruges som nr.2 vogn, eller i når han skal i starte i børnehuset. Ved ikke om man selv skal have vogn med, men tror det.

Den er bare så fin ;) og så koster de jo 6000 fra ny, og lidt til :D så det var et røverkøb.
Den skal luftes imorgen, når mødregruppen kommer.

Jeg har altid sagt jeg ikke skulle have en af de der mega dyre barnevogne, har altid synes de var super lækre i butikkerne. Men Tobias var sidste barn på stammen, så var en brugt altså fin, (og er/var glad for den vi har) men de brugte som denne, sælges også fra 2000kr og op efter, alt afhængig af model, stand osv. Så 655kr, det er et røverkøb. Og kan sikkert sælge den for samme pris når vi er færdige med den :D

vogn1 vogn2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply