Follow me:

Ny tatoverings update – 48 timer gammel

Så er den blevet 48 timer gammel.
Den har allerede fine skoper over det hele, og gør kun ondt ved en pludselig berøring, altså hvis jeg støder imod noget eller en gir mig et kram.
Er så glad for den, og syntes den passer så godt til mig, og min krop!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

7 Comments

 • Reply Gitte

  Jeg vil da meget gerne kommentere :-)
  Synes dine tusser er SÅ flotte. Kunne godt selv tænke mig et lille bitte hjerte (på størrelse med en 2 krone) . Faktisk har jeg tegnet et der ligesom dit er åbent, men som slet ikke ligner alligevel. Mit problem er, at man vist ikke må svømme i en periode efter at have fået det lavet – og det kan jeg ikke lige overskue. Jeg vil have det lavet på lænden i den ene side

  27. januar 2012 at 14:27
 • Reply Belinda

  Hej Gitte – Tak for kommentaren ;)
  Det er lidt forskelligt hvad de forskellige tatovører siger omkring svømning og sol. Men hvis det er svømning i en svømmehal, som jeg går ud fra på denne årstid, ville JEG personligt vente ihvertfald 4 uger. Med at svømme :)
  Men det er alt sammen noget du kan snakke med din kommende tatovør om, mener faktisk de siger svømning og karbad i 14 dage, men jeg vil hellere være på den sikre side og vente lidt længere, så er man sikker på den forbliver pæn ;)

  Jamen det er da også en sød tanke med det hjerte ;) Så længe det er personligt og ikke bare noget man vælger fra et blad kan jeg lide idéen! Syntes det andet er for tamt!

  Jeg har fundet mig en pisse dygtig tatovør, og er så taknemmelig og glad for det arbejde han har fået lavet. Om det er dyrt, det afhænger af hvordan man ser på det.
  Men med den lille en du vil have lavet, skal du nok af med en 4-800 kr, alt afhængig af hvor I landet du bor, og hvilken tatovør du vælger. Nogle er dyre end andre, men fordi det er billigt, og det ser godt ud “ude fra” så pas på, og forhør dig omkring tatovøren ved alle i nærheden, og google endelig navnet og shoppens navn, for “alt” står på internettet!

  Håber det var svar nok :D

  27. januar 2012 at 14:44
 • Reply Sandra

  Det ser sgu godt ud.. Og det er super godt sat sammen, så det ser ud som én samlet tus.
  Ville ønske jeg havde mere ryg, så jeg kunne bære så stor en tus, jeg ville jo ligne en der var ved at blive ædt af blæk, hvis jeg havde en der :p

  Oh! Og så syntes jeg iøvrigt du ser ret så slank ud efterhånden :D

  27. januar 2012 at 15:13
 • Reply Belinda

  Sandra, Ja den er nemlig pisse godt sammensat, han er bare en knag :D Han er mega dygtig!

  Jamen nu er jeg jo ikke spinkel bygget, for ellers ville det også se alt for voldsomt ud, det er store blomster, og store tribals (tykkelse og længdemæssigt) så en spinkel pige ville ikke kunne bære den på samme måde. Men kan jeg jo så heldigvis :D hehe!

  Tak tak, jeg er nu stadig på kur men begynder da at få en nogenlunde almindelig feminin figur igen ;)

  27. januar 2012 at 15:30
 • Reply eeyorenyk

  Woooow! Jeg ville ALDRIG have så stor en tatovering – Jeg ville ligne en total tumpe! Haha. Men nøj, hvor er den FLOT! Og hvor klæder den dig godt! <3 Måske fordi du er mere brun i huden, end jeg er … Det giver en flot sammenblanding mellem lidt råt og noget feminimt med blomsterne. :)

  27. januar 2012 at 19:14
 • Reply gitte

  Tak :-) jo jeg blev meget klogere. kan godt lide at blomsterne smyger sig så smukt om din krop

  27. januar 2012 at 19:15
 • Reply Belinda

  eeyorenyk, det nævnte du også da jeg fik den på skulderen, og nu er den endnu større :D haha!
  Men tak jeg syntes også bare den passer så perfekt til mig, og min kropsbygning. Fordi jeg ikke er så spinkel bygget, ja og brun er jeg også ja, 3 gange i sol og jeg ser sådan ud ;)
  Ja, den er ikke bare “fimset” den er både lidt rå og feminin! Det kan jeg så godt lide ved den, og det passer jo til mig :)

  Gitte, Tak skal du have, jeg elsker også mine blomster, det er nogle alle andre ikke har :)

  27. januar 2012 at 20:16
 • Leave a Reply