Follow me:

Ny start

ny start

Ny start!

Nu skal det være! Fra imorgen starter jeg op på en kostplan, og et træningsprogram jeg har fået. Det bliver hårdt, ingen tvivl om det. Jeg skal spise 6 gange om dagen, det er naturligvis ikke store portioner. Men jeg spiser fx. aldrig morgenmad, eller jo det er bare ret sent. Omkring en 9-10 stykker, og jeg er jo oppe før 6.

Trænings programmet er med 4 dage hvor jeg skal træne, og det er styrketræning.

Der er også mulighed for jeg kan lave cardio på hviledagene, hvis jeg vil have vægttabet går lidt stærkere. Jeg regner stærkt med at jeg vil holde fast hviledag hver mandag, da jeg har agility med hundene der.
Det er fra 17.15 til 20.00 ca, og så er jeg ret kvæstet. Men sådan en mandag som imorgen, der har jeg fri fra arbejde, der kunne jeg godt lave den første dag med styrketræning. Det er også delt ind i øvre og nedre kropsdel. Så når jeg træner øvre del af kroppen, skal det jo være nedre del næste gang, så mine muskler for den hvile de skal have, hvilket også er vigtigt!

Den booster på billedet – var den sidste af slagsen!
Det er ihvertfald det jeg bestræber mig på – ærlig talt … Så er jeg afhængig af dem, og generelt bare sukker. Så jeg ved det vil blive nogle svære første dage, og nok også 2 uger, hvor min sukkermængde er meget begrænset.
Jeg får stadig “søde sager” i min kost, der er sirup, kokos, frugt, skyr med smag mv. så jeg skal nok få stillet sukkertrangen lidt mere naturligt end med booster og sodavand.

Jeg er SÅ klar på dette vægttab, jeg har en forstående konfirmation næste år, og der vil jeg altså gerne kunne være i en rimelig pæn kjole. Uden at skulle tænke på mine rygdeller, eller mave gør at jeg fravælger en ellers super lækker kjole..

Hep Hep :D You can do it ..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Indkøb til ny kostplan ⋆ Webmor.dk

  […] 12.19 og jeg har ikke fået min daglige morgen/formiddags booster med sukker i, det er slut nu. Jeg drak den sidste igår. Egentlig ikke med min kode vilje, for jeg er afhængig af dem, og sukkeret der er i. Selvom jeg […]

  29. januar 2018 at 12:24
 • Reply Farvel til dårlige vaner ⋆ Webmor.dk

  […] I slutningen af Januar droppede jeg mine (elskede) sukker boostere. I forbindelse med min livsstils ændring, hvor jeg både skulle […]

  15. juli 2018 at 12:53
 • Reply Selv den længste rejse, begynder med ét skridt ⋆ Webmor.dk

  […] denne livstilændring i lige knap 1 år – til februar er det et år. Ja eller mere præcis 29 januar 2018. Men det har også krævet sit at nå der til, hvor jeg er nu, og det vil kræve mindst lige så […]

  8. januar 2019 at 22:25
 • Leave a Reply