Follow me:

Ny rekord i planke

ny rekord i planke

Jeg slog idag min rekord i planken!!
Min seneste rekord var 90 sekunder, tilbage i maj, og mener jeg i august havde en på omkring 92-93 sekunder.

Men idag slog jeg så min egen rekord, med ret mange sekunder!

Planken er faktisk ikke med i mit træningsprogram for tiden. Men laver den engang imellem alligevel, da jeg synes det er en fed øvelse, og den kræver en del teknik, og styrke at lave.
Så når der så sker fremskridt, bliver jeg SÅ glad…

Min rekord er nu 2 minutter og 6 sekunder altså 126 sekunder! Dét er fandme sejt, hvis du spørger mig!

ny rekord i planke

Jeg startede jo ud på sølle 21 sekunder, så ser man på det, har jeg forbedret min tid med over 100 sekunder! Så igen, så mærker jeg at jeg bliver stærkere og stærkere. Igen en god ting, når jeg tænker på at jeg jo har pakket min vægt væk. Fordi min vægt leger yoyo hele tiden.

Og det bliver mandag i næste uge jeg skal på sådan en vægt, der kan måle fedt%, muskelmasse osv.
Så det bliver rigtig spændende. Det glæder jeg mig til, og forhåbentlig vil den blive forbedret for hver 2-3 uge når jeg skal på den efterfølgende. Om den vægt jeg har her hjemme kommer ned fra skabet igen, ved jeg ikke lige. Men ikke som det ser ud nu.

Jeg “nøjes” med at se mig selv i spejlet, se på mit tøj, og mærke efter inden i.
Dét er langt vigtigere end hvad et tal viser på en vægt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply