Follow me:

Ny beslutning omkring mit vægttab

Ja idag skriver vi 1 august, og jeg har været på vægten idag, og målt mig. Noteret det ned, og så måler og vejer jeg mig først igen 1 september.
Jeg kan mærke jeg ikke magter at min vægt den leger yoyo hele tiden, og jeg ved også at det kan have en stor betydning hvis jeg ikke lige har været på toilettet fornylig, har min “pigeting” eller har spist en del stivelse (ophobning af væske) osv.

Så nu er det noteret ned, og så tager jeg også lige et nyt billede fra 3 vinkler 1 september. Så jeg også kan sammenligne der. Jeg kan da sige så meget, at jeg har taget på igen, men jeg har tabt mig en del cm, tror det er en 46-47 i alt, men vægten er i + med lige omkring 1½ kg.

Og hvis man sammenligner billederne jeg har fra jeg startede i fitness, og så nu, så har jeg stort set ingen rygdelle mere, appelsinhuden på lårene og bagdel er væk mv.
Så noget er der sket, men vægten er ikke enig. Derfor har jeg besluttet først at sige hej til den igen, om en måned.

Jeg har sidste uges ferie denne uge, og så er der skole igen :) og snart 3 og sidste praktik i uddannelsen!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Nanna

    Men muskler vejer jo også meget mere end fedt, så det giver jo god mening. Ud med vægten og kig på dit spejlbillede i stedet, vægten er kun misledende :)

    4. august 2017 at 09:10
  • Leave a Reply