Follow me:

Nu skal der sgu vlogges!

Ja hvis nogen har misset det, så er jeg fyldt 25 år.
Gaver har jeg ikke fået så mange af, men det er jeg vant til :) det går vi ikke så meget op i når man er voksen. Men indtil videre har jeg fået en flot tegning med glimmer, hjerter og “mor” skrevet på, af min dejlige Nadia.
Har fået en digital badevægt af min far – som ønsket (har nemlig ingen, bruger altid Tims). Så har jeg fået et Rosendahl kage fad af mine kollegaer i Fredericia. Og det eneste jeg har ønsket af den flok “galninge” der kom forbi i tirsdags med 1 kg kanel, dem har jeg ønsket mig bogen Twilight Breaking dawn ved, så den får jeg nok imorgen, når de kommer og giver Tim kanel :D fryyd!

Gaven fra Tim den fik jeg igår!
Og jeg må sige jeg er noget overrasket over at få sådan en gave, ved ikke hvad den har kostet, men helt billig har den næppe været. + jeg fik et kort til også, så det kan bruges med det samme ;) og jeg ikke skal ud og købe et.
Jeg har sgu fået et Sony video kamera, det er super let at betjene, og lækkert at jeg kan se mig selv på skærmen når jeg filmer! Det har jeg manglet ved det andet. Det ser så dumt ud hvis man filmer helt ved siden af, eller man har en grim lok hår flagrende ud i luften, eller noget helt andet, ;) og i stedet for at lave en hel film om, så kan man rette det, imens man filmer :D det er sgu smart! Og så vejer den absolut ingen ting, så jeg får nok ikke ondt i armen længere, når jeg skal holde og filme samtidig!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Lonnie

  Neeej hvor er det fint! :D Jeg tror sgu heller ikke det har været helt billigt, sådan et fint Sony kamera :) Haha, bliver Tim også 25?

  29. januar 2011 at 12:36
 • Reply tumling

  wow en flot gave =)
  Lidt sjovt at i har føsdag med et par dages mellemrum hehe

  29. januar 2011 at 13:06
 • Reply Belinda

  Lonnie, ja er også meget glad for det kan du tro ;)
  Ja Tim og jeg har jo gået i skole sammen, og været barndomskærester, så ja han bliver også 25 :)

  Tumling .. Ja det er en herlig gave <3
  Ja sådan har det jo altid været, jeg mente også vi skulle holde 50 års fødselsdag her i januar eller februar, men det var han ikke helt enig i, hehe

  29. januar 2011 at 15:19
 • Leave a Reply