Follow me:

Nu med mere blæk i huden! I love it <3

Jeg har i dag siddet 3½ time under nålen, og resultatet af mit hårde “arbejde” er jeg bare mega tilfreds med, det er helt vildt, ser billederne igennem igen og igen. Og skal også liiiige ud og kigge i spejlet af og til :) Er virkelig 200 % tilfreds med den!

Det var meningen den skulle have siddet på siden, altså ved ribbenet, men tatovøren mente vi skulle starte oppe fra, og så næste omgang hvor jeg skal under nålen igen (om 4-6 mdr), kommer der hvid farve i blomsterne, som er kala-blomster, og så skal den fortsættes ned af og rundt til ribbenet.
– Bliver så fedt :D :D :D :D

Billederne har jeg lavet i galleriform, så I kan se dem så store som muligt. Billede 1, er et billede af hvordan min skulder så ud før!
Billede 2 og 3 er taget af tatovøren lige efter den er færdig og tørret over. De andre billeder har jeg selv taget, og der var den 2 timer gammel ca.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Marie

  Den er godt nok blevet flot Belinda!

  23. september 2011 at 20:25
 • Reply Lisa

  Den ser godt nok fed ud!! Den er virkelig flot (:

  23. september 2011 at 22:19
 • Reply Mette Mortensen

  Wauw! Super flot! :o)

  24. september 2011 at 10:41
 • Reply eeyorenyk

  Jeg ville aldrig selv have den så stor, men er du vimmer da hvor er den flot! <3 Du har godt nok fundet dig den helt rigtige tatovør tror jeg, for sikke da et arbejde! Utrolig smukt!

  24. september 2011 at 18:09
 • Leave a Reply