Follow me:

Nu må jeg lige sige noget

Jeg skrev igår om I besøgende lige ville bruge 2 minutter, på at udfylde mit lille “spørgerunde” skema..

Men må ærlig talt sige jeg er noget skuffet over den måde folk har svaret, og lidt ked faktisk også.
Både måden at skrive det på, og undrene over hvorfor den kommentar var nødvendig?

Der er blandt andet kommentarer omkring at jeg skal skrive “klokken” og ikke “klok”..
At nogle indlæg er overflødige og korte, samt at mine sponsorerede indlæg ikke er troværdige? Nu har jeg ikke lavet et sponsoreret indlæg siden december. Der er forskel på sponsor indlæg og affiliate links!

Jeg skriver den tekst jeg mener er passende til hvert indlæg, og nogle gange vil jeg bare gerne vise et billede eller smide en kort bemærkning til et billede eller en film.

Jeg har denne blog af egen fri vilje, og jeg skriver hvad der passer mig – jeg tjener ikke penge på at blogge, som nogle andre gør. Det er en lille hobby jeg har, hvor familie, venner og fremmede kan læse om hvad jeg laver mm.

Og at folk så kommentere med nedladende kommetarer, det får jo ikke ligefrem lysten til at skrive flere indlæg op. Hvorfor læser man så med? Hvis man både mener mine indlæg er overflødige, korte, for lange pauser, og åbenbart også mine grammatiske fejl og mangler, eller hvad det var personen ville med den bemærkning.

Og inden det skal virke som et forsvars indlæg, ja så elsker jeg at blogge og gør det af egen fri vilje, og alt jeg skriver her inde er altid mine egne holdninger og meninger. Tjener ikke penge på det, som skrevet tidligere, og det er mit frirum, og med en familie på 7, uddannelse og 3 hunde + en masse andre dyr, er overskuddet jo ikke altid den samme.

Husk, jeg er også kun et menneske.
– jeg var blot interesseret i at hører hvad I besøgende gerne vil læse om, så jeg måske kunne tænke lidt mere over hvad jeg skriver om når jeg har tiden og lysten til at smide et indlæg.

Tak til jer der har skrevet de dejlige kommentarer, med konstruktiv kritik og søde ord :)
I gør det jo netop sjovt at blogge, og dele ud af min hverdag og mit liv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Benedikte

  Jeg kan genkende lidt af min besvarelse i det, du poster om – og det er jeg lidt ærgerlig over, for det skulle absolut ikke opfattes nedladende. Jeg læser med på din blog jævnligt og følger også opdateringerne på facebook. Jeg havde skrevet i min besvarelse at jeg synes nogle af dine indlæg kunne være lidt korte/overfladiske og at jeg ikke fandt (alle) dine sponsorerede indlæg troværdige. Der var et max på hvor meget man kunne skrive, så det kunne desværre ikke uddybes, og det beklager jeg, for troværdig var nok et forkert ordvalg.
  For at tage det første først – fuldt forståeligt at ikke alle indlæg kan være lige lange eller dybdegående. Det skal der også være plads til, for du må poste hvad du vil. Når jeg læser opdateringen på Facebook (den popper jo automatisk op) og den er så kort at jeg kan se, der ikke er mere på bloggen end det, jeg kan læse der, så hopper jeg ikke ind på bloggen. Og ja, nogle gange føler jeg at det er indlæg der lige hurtigt nedfældes og så videre afsted. Den slags er jeg bare ikke til, og det er min private holdning – men det betyder ikke at du skal lave om på hvordan du poster – det var jo blot min mening, og det var jo meninger, du bad om :-) Jeg følger jo din blog fordi jeg nyder at læse med, men jeg nyder da dybere og længere indlæg mere end en lynkort post.
  Det andet med troværdige sponsorerede indlæg….. – igen, det er ikke nedladende ment. Det har for så vidt heller ikke noget med mængden eller frekvensen at gøre. Jeg føler bare, der er en forskel i dine egne indlæg og dem der er sponsorerede. Det er min opfattelse, og den kan være forkert eller opfatte på en anden måde end du selv gør når du skriver dem. Troværdig var måske et forkert ord at bruge, men jeg ved ikke hvordan jeg skal ramme hvad jeg mente, bedre end det. Det har måske også noget med dybden af indlægget at gøre. Jeg har lidt følelsen af at have set nogle hvor det har været lidt “Jeg er positiv over det her produkt fordi det er lækkert.” jeg er studset over, hvor jeg til gengæld ikke ville studse hvis det var en positiv anmeldelse med en god uddybning af hvorfor. Jeg ved ikke om det giver mening?
  Hvis jeg skal komme med et eksempel, så dit reklameindlæg med kjoler for nylig? Jeg ved ikke om du derved forstår det jeg mener ovenfor?
  Summasummarum ville jeg blot uddybe at mine kommentarer ikke var ment nedladende eller som en kritik af din side. De kom måske snarere lidt uheldigt frem idet der ikke var plads til at uddybe dem.
  JEg håber trods alt denne smøre løfter det evt. dårlige humør over min kommentar, idet den altså ikke var ment på den nedladende og superkritiske front. Hvis jeg syntes din blog var skrækkelig, læste jeg ikke med ;-) – god aften herfra.

  24. maj 2017 at 16:20
  • Reply Belinda

   Du må også hjertens gerne skrive din mening, er også den jeg bad om :) det er vi enige om. Men der er flere end dem jeg nævner i indlægget som ikke just virker positivt stillet overfor min blog, og så kan jeg ikke se hvad jeg skal bruge deres negative og nedladende kommentarer til?

   Jeg kan godt se din point i det du mener. Og det indlæg med kjolerne er ikke et sponsoreret indlæg, men et indlæg med affiliate links, som ikke er det samme som sponsoreret indlæg. Ja det var måske et lidt hurtigt indlæg, men mit budskab kom jo stadig ud? der var stort udsalg på en masse lækre kjoler, og så linkede jeg til nogle af dem jeg selv overvejede at købe, og faktisk også købte den ene :) Det var bare et venlig ment indlæg, så folk kunne benytte sig af det udsalg, det samme som min rabatkode side, hvor jeg også dagligt bruger tid på at opdatere den, så folk kan få glæde af rabatkoder, udsalg mv.

   24. maj 2017 at 16:34
   • Reply Benedikte

    Hvis man generelt ikke er positivt stillet, så forstår jeg heller ikke hvorfor man gider læse med ;-) Og nej, den slags kan man ikke bruge til meget konstruktivt.

    Nej jeg ved det godt, jeg så “reklame” bagefter da jeg havde kaldt det sponsoreret :-P selvfølgelig skal man kunne smide et “hey se de gode tilbud her” når man lige har lyst uden at gøre mere ud af det. Jeg er bare så kedelig at den slags er ikke det, jeg læser blogs for. Man får smidt reklamer i hovedet alle steder, på alle medier og gennem alle kanaler. Når jeg læser en blog er det for det gode indhold. Det, der helst varer mere end et par sekunder at læse, og hvis der skal være reklame eller sponsorerede indlæg, så skal de være der af en årsag. – jeg ved det godt, det er måske en “gammeldags” holdning ift. markedsføring alle steder, men… Ja.. Rabatkodesiden er noget helt andet for den behøver jeg ikke at besøge, når det ikke interesserer mig. Men blogindlæggene ser jeg jo fordi jeg ikke ved, det “bare” var en gang reklame før jeg læste det – trust me, jeg havde ikke kigget ind og set det, hvis du havde skrevet reklame i titlen :-P – men det er jo din ret, at lave den slags indlæg, og der er sikkert også bunker der finder den slags interessante og på sin plads. Jeg gør bare ikke lige :-)

    24. maj 2017 at 16:42
    • Reply Belinda

     Det er lovpligtigt, eller det bliver det her fra 1 juni eller juli at man skal skrive reklame når det er direkte eller indirekte reklame, for at folk ikke føler sig “ført bag lyset”.. Jovist var det et reklame indlæg, men tænker da flere havde brug af det, der var ihvertfald en del klik fra min side til de pågældende kjoler :) det kunne jeg jo se i min statistik her på siden.

     Jeg gir’ dig helt ret, det er skrækkeligt med al den reklame der er over alt, og hader selv de blogs hvor det bimler og bamler fra alle sider af hjemmesiden med reklamebannere for alt muligt, og de der skide popups, der vare i 10-20 og 30 sekunder før man kan lukke dem ned! Dem vil du ikke finde her.

     24. maj 2017 at 18:39

  Leave a Reply