Follow me:

Nu går jeg i seng!

Jeg er ikke en der normalt går i seng kl 22, men i aften er det anderledes.
Jeg gik i seng 00.30 igår aftes, rodede rundt i min seng og vækkeuret ringede 05.30, alt her hjemme gik fint, og vi kom afsted til tiden.
Ude på arbejdet, er jeg alene på kontoret, samtidig sidder jeg og skriver min mange mange sider lange rapport, der skal være færdig på fredag, samtidig med jeg skal passe hele biksen, besvare samtlige mails, telefoner der ringer konstant, folk der kommer rendende ind på kontoret med diverse problemer de gerne vil have jeg skal undersøge, eller de gerne vil have svar på. Og ikke alle er lige tålmodige eller forstående overfor jeg er alene, og har en del andre opgaver også.

Det var meningen jeg skulle kører fra arbejdet kl 15.30 hvor jeg har fri normalt, men midt i min rapport skrivning (det gik lige så fandens godt) rendte tiden fra mig, og jeg kom alt for sent afsted, først 15.50 var jeg ude af døren, så hjem og hente hundene (så de kunne luftes imens Nadia havde gymnastik) og indtil Rødekro for at hente Nadia i SFO så hun kunne komme til gymnastik, klokken viser nu 16.25, og jeg skulle have nået ind og handle, men vi kom først ud af SFO´en da klokken var 16.40, og hun skulle være til gymnastik 16.45, vi nåede det lige – og hun fik skiftet tøj i en hulens fart.
Efter gymnastik var slut kl. 18.00 (og hundende havde fået en 30 minutter lang tur) smed jeg bilen ind på parkeringspladsen ved Rema1000, skyndte mig ind for at hente 2 liter mælk, rugbrød og en pose pommes hun skulle have til aftensmad.
Ind ad døren her hjemme, klokken er nu 18.30 og barnepigen (min veninde) er liiiige på trapperne, jeg skal til forældremøde inde i Rødekro på skolen, kl 19.00 jeg fik hurtigst smidt  pomfritterne i ovnen, flået min uniform af, og skiftet til noget udmærket civilt tøj. Afsted til forældre møde, kl 19.00 og først hjemme igen 21.30 .. *Suuuuk*

NU! Har jeg fået aftensmad, og sat mig ned i sofaen..
– jeg vil nu kravle i seng, jeg har haft en utrolig stressende dag, og jeg har en hovedpinde der siger spar 2! Godnat!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Mette

  Sådanne dage skal bare overståes… Håber at du er mere frisk i dag…

  21. september 2011 at 06:08
 • Reply Jenni

  Øv, sikke en lang og stressende dag!
  … det værste er simpelthen en hovedpine oveni!

  Håber den var væk her til morgen! =D

  21. september 2011 at 09:34
 • Reply Belinda

  Tusind tak hvor er i søde, det er dejligt I lige gider bruge 2 minutter på at skrive en opmuntrende besked. Tak!

  21. september 2011 at 11:39
 • Reply Mette

  Velbekomme :) (har jo heller ikke andet at lave kl. 6.08 om morgenene ;) )

  21. september 2011 at 17:18
 • Leave a Reply