Follow me:

Nej tak til Babyshower.dk!!

fuckbabyshower
Ja bloggere kan også skrive negative ting om firmaer, ihvertfald hvis man får en dårlig oplevelse, og service!

Jeg bestilte d. 30 december 2015, en dobbeltpakke poser, til vores blespand. Da vi snart ville løbe tør.
Jeg modtager ingen ordre bekræftelse, men tænker ikke yderligere over det, og regner jo med min vare kommer et par dage senere, ihvertfald senest 8 januar, de reklamere også med hurtig fragt..

Kan se pengene er reserveret d. 8 januar på mit kort, altså 9 dage efter min bestilling.
Idag mandag er pengene så trukket, men ingen vare??

Min mand ringer så ind for at hører hvordan det ser ud med vores levering, men da vi ingen ordrebekræftelse har fået, og derved intet ordrenummer havde til den meget ubehøvlede dame i den anden ende af telefonen, ja så sagde Kenneth så at vi ville have vores penge tilbage, da det er næsten 14 dage siden vi bestilte, og vi har intet modtaget, eller fået oplysninger om den fx. ikke er på lager (hvilket den er, i følge hjemmesiden)..

Da Kenneth så nævner vi vil have vores penge retur, bliver damen meget uforskammet og siger direkte til Kenneth “Nu må du lige se at komme ind i kampen” Liiige der, brændte Kenneth en sikring og smed røret på! Hvad i hele hule helved er det for en måde at behandle sine kunder på, og svare dem på! Er målløs!

Hvad fanden er det for en opførsel, de siger hurtig levering. Ja jeg ved godt det har været jul og nytår, men så må man sgu skrive på sin hjemmeside hvis man holder lukket der (hvilket der ikke stod noget om!), og uanset så er de fleste jo startet på arbejde d. 4 ikke? men i sidste uge modtog vi jo heller ingen vare, nu må vi se om den kommer i denne uge! Ellers vil jeg fandme have mine penge retur..

Jeg handler aldrig hos babyshower igen, til trods for de var 30 kr billigere end den forrige side jeg købte poserne hos, men så vil jeg hellere smide de 30 kr ekstra på den anden side, hvor der ingen problemer var.

Jeg smider lige et link til Babyshower’s email, med dette indlæg, og så må vi se om de gider svare deres kunder ordenligt, eller om de bare lader kritikken være kritik. Vi får se!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply