Follow me:

Navnemærker fra ByHappyMe

Dette er et reklame indlæg (indeholder 100% egne holdninger)

Byhappyme

Tobias er her 1 maj flyttet i en ny gruppe i den integreret institution han går i. Den går fra 9 måneder til 6 år (+) når de skal i skole, og så er de delt ind i flere grupper, aldersmæssigt.

Nu skal han så have madpakke med, så stor er han blevet. Han er pave stolt over det. Samtidig er foråret også ved at være over os. Så han har også fået ny garderobe med i børnehuset.

Byhappyme

Telefon nr. er redigeret væk, fordi jeg ikke ønsker det frem på bloggen

Og jeg går meget op i at pædagogerne nemt kan finde det tøj der er hans, i en bunke eller i tørreskabet eller lign. men også når det gælder madpakkerne og vandflaskerne. Ofte har børnene jo de samme madkasser, og nogle også det samme tøj.

Jeg er ikke millionær så det er nemt, enkelt og billigt at sætte navnemærker i tøj, og på andre ting. Så man kan se hvem de tilhører.
Så vi undgår at nogle forældre tager de forkerte støvler, jakke eller madpakke med hjem, ved en fejl. Om ikke andet, så kommer det ihvertfald retur, når der står et andet navn i.

Byhappyme

Telefon nr. er redigeret væk, fordi jeg ikke ønsker det frem på bloggen

Byhappyme har rigtig mange fine ting man kan få med navn på.
Sutter, bestik, gavepakker mv.

Ja og naturligvis også navnemærkerne, som er dem jeg skriver om i dette indlæg.

  • Tåler vaskemaskine
  • Tåler opvaskemaskine
  • Tåler tørretumbler
  • Nem at sætte på, og tage af igen
  • Fri for skadelige kemikalier mv.

Jeg synes det er en rigtig god måde at hjælpe pædagogerne, men også for at undgå at ting bliver væk, at sætte navnemærke i sit barns tøj, og på egendele.

De fungere ubeklageligt, enkle og fine i designet. Man kan naturligvis selv vælge hvor meget der skal være på, og selv vælge et ikon, eller undlade at have et ikon. Som man kan se på mine 2 forskellige, så har jeg et med hans navn og 2 telefon numre (til hvis vi mister en jakke i legoland fx.) og det andet er mere enkelt med en lille sætning og et hjerte “made by mom”  :)

Byhappyme

Disse har jeg købt, til at sætte i det tøj jeg selv syer til Tobias

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply