Follow me:

Nattevagt

Klokken er nu 04.03 og jeg er på arbejde :) jeg har en dobbeltvagt i dag.
Jeg mødte ind klok 7 i morges og tog hjem klok 12. Fik handlet, hentet Tobias og gået med hundene, spiste en sen frokost klok 15, og aftensmad klok 1730. Lå i sengen sammen med Tobias ved 18.20 tiden, for selv at kunne sove inden min nattevagt.

Men den lille bølle ville ikke sove, han lå og sang et eller andet jeg ikke helt forstod, og lavede fagter og bevægelser med armene, nok en sang han har lært i vuggestuen :) og så hørte og så jeg at han kan tælle til 3, det vidste jeg sgu ikke han kunne!
Han talte på fingrene, så dygtig…

Men omkring klokken 20 falder han så i  søvn, og jeg kan så ikke falde til ro, der er hunde der gør og biler der larmer osv.
– jeg falder dog i søvn ved klokken 20.30 tænker jeg den er, og vækkeuret ringer så 21.50. Så jeg fik ikke meget søvn her inden nattevagten.

Der har heldigvis været nok at se til, så jeg er ikke træt endnu ;) men det kommer nok.
Jeg har været med til at dosere, hente og stille medicin på plads, og gøre klar til dagvagterne kommer.

Ellers har vi “bare” været her, og klaret en masse praktisk, og gået til de klokker der har ringet, hvor patienterne “bare” gerne vil have smertestillende, så det har været en rolig nat.

Det er også derfor jeg lige kan smide et blogindlæg, da her er så stille og “man” er lidt mere fri om natten end dag og aften, hvis man kan sige det.
Bliver spændende at se hvor længe jeg kan sove når jeg kommer hjem her til morgen ved en 07.30 tid.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply