Follow me:

Natteravn..

Jeg lever i den omvendte verden!
Hvor er det da egentlig skide belastende, i skrivende stund er kl. 00.17  – jeg er absolut ikke træt. Selvom jeg i nat kun sov omkring 2 timer, og har været på farten fra 06.00 i morges til kl. 16.30 her til eftermiddag.
I nat kunne jeg slet ikke falde i søvn, jeg lagde mig hen omkring ved en en 00.30 tid, men jeg lå bare og kravlede rundt i den seng, og hver gang jeg kiggede på min telefon, var der kun gået minutter, hvor jeg var sikker på jeg havde sovet, men ak nej. Sidste gang jeg kiggede på klokken i nat, var 03.27 og så vågnede jeg op da vækkeuret ringede kl. 05.00 … Og tænkte ved mig selv “har jeg i det hele taget sovet” ..

Var så sindsygt træt i morges, men jeg kom afsted. Og trætheden forsvandt 1 time efter jeg var vågnet, da jeg sad i bilen på vej til Fredericia, var jeg total morgenfrisk og glad.

Nu sidder jeg er kl. lort igen, og er slet ikke træt, og har ingen planer om at kravle rundt i min seng igen i nat, så jeg vil bare slå tiden ihjel på facebook eller andre steder på nettet :)

Nogen der har gode råd til hvordan jeg får vendt min krop/hjerne rundt igen, for 2-3 timers søvn om natten er jo ikke nok i det lange løb! …
Det er svært at gå i seng, og sove (vel -ogmærket) når man ikke er træt!

Og jeg har ikke drukket kaffe eller for mange cola’ere :)
Men min krop den bukker vel under på et tidspunkt, eller?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Jane

  Har nøjagtig samme problem :/ øv hvor jeg hader det.. men på et tidspunkt er man træt nok og så vender det hele nok :/

  11. januar 2011 at 01:53
 • Reply Rikke

  Oftest er det fordi man er meget bekymret eller har nogen ting man ligger og tænker igennem inden man skal sove.
  Har du søgt på google? Ellers vil jeg foreslå varm mælk (er så ikke lige min farvorit) eller kamille te. Derudover kan du forsøge at forestille dig et varmt lille tæppe der bare gør dig tungere, og tungere … tøm hovedet fuldstændig inden du begynder.
  Jeg har prøvet et par gange, og det hjælper faktisk. På mig. Men det er jo forskelligt, og du skal have det fint med meditation, da det kommer lidt under den kategori.

  Håber du får din søvn i nat :D

  11. januar 2011 at 20:11
 • Reply Lotte

  Jeg er B-menneske og lever i den omvendte verden. Ikke pga stress, tanker osv, men sådan er det bare! Jeg har prøvet alt for at få en normal døgnrytme, men nu har jeg opgivet! Jeg har været arbejdsløs i 1½ år og endelig kan jeg få nok søvn! Sover fra ca 4-13! Jeg forstår bedre nu hvorfor jeg elskede fester som ung. Der var der nogen at snakke med om natten. Nu sidder jeg her alene nat efter nat. Hvis jeg skal noget tidligt om morgenen kan det nogen gange lykkes mig et falde i søvn hvis jeg tager en Imovane (sovepille). Men det hænder at det ikke engang er nok til at slå mig ned. Min mand er A-menneske. Han har svært ved at holde sig vågen efter 21.30. Til gengæld vågner han af og til ved 5-tiden. Det hænder at vi mødes når han står op og jeg går i seng. Men det var smadderpraktisk da vi havde et lille barn der var syg om natten! Jeg håber for dig, at det går over på et tidspunkt. Men jeg har selv opgivet og nu vil jeg prøve at finde et arbejde der passer til min døgnrytme i stedet for at vride mig selv af led for at passe ind i A-univers. Og ud over at jeg lider under det, skal jeg endda høre på A-menneskers nedgøren af mig fordi jeg er doven, sover hele dagen og så ryger jeg!

  12. januar 2011 at 03:38
 • Leave a Reply