Follow me:

Når vi ingen børn har

Når vi ingen børn har, nyder vi det i fulde drag :)

Igår købte vi sushi og spiste først kl 1930 og sad i sofaen og spiste og så “den eneste ene” ;) Det er jo ting vi ikke rigtig kan når vi har børnene, det med at spise så sent går ikke når de skal i skole mv. sushi kan de ikke lide (tror jeg ikke ihvertfald) spise i sofaen må de ikke, og se fjernsyn samtidig med de spiser må de heller ikke :D hehe!

Men hvad de ikke ved, har de ikke ondt af ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!