Follow me:

Når man mindst venter det..!

Når man mindst venter det, så sker det…  Man får en kæmpe hammer lige i hovedet, det der sug man får i maven, og en uforklarlig uro i kroppen!

Jeg rydder ofte op i min venneliste på FB, nok engang hver måned .. Har dog ikke gjort det siden marts/april vil jeg tro, og sikke et chok jeg fik, og en klump i halsen da jeg så min venneliste.

Tim’s profil blev jo bare deaktiveret af en grund, ingen rigtig kender, 10-11 dage efter hans død.
Så han er ikke fjernet som ven sådan direkte på min liste, åbenbart! Hans profil kan dog ikke ses eller noget, der står bare hans navn, og så uden billede. Men sikke et sug det gav i maven, det var slet ikke rart, at blive “konfronteret” på den måde.
Det er svært at forklare, og tror ikke man rigtig kan forstå det, hvis man er “udefrakommende!” …

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Gitte

  Jo, kan sagtens følge dig.. Synes det er grimt, når min mor sender spam mails fra hendes email til mig stadig, selvom det er snart tre år siden hun døde. Det giver det der grimme sug i maven, når man pludselig ser navnet fra personen, som ikke er her mere. Dum følelse :-( KRAM til dig.

  8. maj 2012 at 17:25
 • Reply tumling

  En masse tanker og krammere til dig min egen <3

  8. maj 2012 at 17:26
 • Reply Linda Eg

  Jeg forstår det også godt! Min mors kollega har også stadig en profil på facebook, der er ingen der kan få dem til at lukke dem, det er heller ikke fedt, når man inde i et spil og hun så popper op… :S

  8. maj 2012 at 17:38
 • Reply Anne Meier Hansen

  Forstår jeg godt!
  lenes er dog gjort til minde side så alle hendes venner kn skrive derinde stadig!
  men kender godt de sug der.. havde det i søndags til Torbens fødselsdag.. hvor jeg sad og nussede med hendes et og alt .. hendes kat !
  Og han havde fået ny postkasse til fødselsdag .. den gamle stod hendes navn på! Men det kommer der ik på den ny!
  Sådanne små underlige ting der bar gør man minder dem :/

  8. maj 2012 at 18:06
 • Reply Belinda

  Tusind tak for jeres hilsner! Det er rart at vide man ikke er alene om de små ting der pludselig kan give en en klump i halsen og et ubehag i kroppen.

  8. maj 2012 at 20:42
 • Leave a Reply