5 comments on “Nadias værelse

 1. Tumling, tak jeg syntes også det er blevet rigtig godt faktisk. Der er ikke så megen plads at gøre godt med.

  Karoline..
  Tak tak, men tror nu ikke et værelse gør en til en god mor :)
  Dog køber jeg ofte ting til hende og til hendes værelse, fordi jeg simpelthen ikke kan lade vær’ :D syntes det er hyggeligt at indrette.

  1. Indretning er skønt!
   Tror heller ikke et godt værelse eller en god indretning gør en god mor. Tag det som et generelt kompliment. Når du skriver om din datter så stråler kærligheden til hende ud af teksten, og ud fra det jeg læser lyder du som en skøn mor – verdens bedste var vist mine orde i sidste besked ;)

 2. Det ser hyggeligt ud, jeg kan genkende nogle ting fra min datters værelse, f.eks Pet shops dyr og huse ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *