Follow me:

Når der sker fremskridt

Når der sker fremskridt, er det bare så fedt!
Jeg er jo ikke ude på at blive en bodybuilder, og der skal så også en del mere til, end hvad jeg gør nu :)

Selvom nogen mener jeg træner alt for meget, men 5 dage i ugen er jo sådan mit program ser ud nu. Og jeg holder mine hviledage, og jeg har jo også hviledage imellem mine muskelgrupper, har fx. ikke ben 2 dage i træk, selvom jeg træner 2 dage i streg.

Men når der så sker fremskridt jeg selv kan se, så blir man altså happy!
Ofte har man jo svært ved selv at se sine fremskridt. Lige som man heller ikke kan se ens børn, eller hvalp vokser :) fordi man ser dem hver dag. Men idag lagde jeg mærke til at mine arme var blevet ret markerede, og jeg er vild med det :D De ser ikke sådan ud med mindre jeg spænder op. Dog er de blevet mere tonet, og jeg er også stort set af med mine bingo vinger, også kaldet mormor arme, og meget andet ;) men de er også næsten væk.

Så må jeg sige jeg også er vild med det indhak der er ved brystet, der er hul imellem BH og huden :) yay!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply