Follow me:

Mr. Morgan

Han er nu blevet 12 uger. Han har en fantastisk personlighed, og er virkelig en trofast hund. Jeg går næsten med ham alle steder uden snor, ud over ved vejen osv.
Han viger ikke fra min side, og hvis han løber lidt frem for at snuse, så går der ikke længe før han stopper op, for at se om jeg nu stadig er der :) Han er ikke længere væk fra mig, end en 4-5 meter.

Har allerede nu fået et rigtig godt bånd med ham. Med Pixel var det lidt noget andet, hun var en meget sky og indadvendt hund til at starte med, og er stadig reserveret overfor fremmede hun ikke kender, men hun er også min trofaste følgesvend. Til hundetræning når vi “bytter hund” der er hun umulig for andre at få til at lystre, hun holde øje med mig konstant, og enser slet ikke den anden hundefører der prøver at få kontakt til hende.

En Australian Shepard som er hvad Morgan er, det er også en meget trofast hund, og den knytter sig utrolig meget til sin ejer og familie, og vil gøre alt for at gøre sin ejer tilfreds og glad.
Det kan jeg allerede mærke nu, og han er super klog. Han lystre 100 % sit navn, forstår et nej, kommer når man kalder, går pænt i snor, kan sit, dæk og gi’ pote.

Har lige lidt billeder fra vores tur i haven, der er ingen billeder af Pixel, da hun lå indenfor og sov, og ville ikke med ud :) hun ville hellere sove.

Begge Morgans øre stritter nu ;) det skal de ikke, men jeg tror nu de falder ned igen om nogle uger, hehe

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Daniel

  NØJ hvor ser han dejlig ud! :D

  29. juni 2011 at 13:30
 • Reply tumling

  det er så sødt når de ik har styr på deres ører haha

  29. juni 2011 at 13:31
 • Reply Alexia

  Har han to forskellige farvede øjne?

  29. juni 2011 at 13:57
 • Reply Cecilie

  Hvor er han bedårende! Er generelt vild med dyr med blå øjne, min gamle halvpart (pony) Prins havde også et blåt og et brunt øje, og det giver bare en vis charme, synes jeg :D
  Men jeg tænkte på noget, er det ikke svært med to hunde i lejlighed? Her tænker jeg op og ned ad trapper på ture, jeg kan selv huske hvilket mas det var dengang vi selv havde hund i lejlighed :P

  29. juni 2011 at 14:03
 • Reply Therese

  Han er simpelthen SÅ nuttet. Åååh forstår godt du er glad for ham :-)

  29. juni 2011 at 14:14
 • Reply Belinda

  Tak alle sammen.. :D

  Alexia, ja han har to foskellige farve øjne, et blåt og et brunt.

  Cecilie, Jeg ved ikke hvor du har læst henne jeg bor i en lejlighed :) , ja det gør jeg egentlig også, underetagen af et hus, med egen kæmpe have, så ved ikke hvor meget lejlighed der er over den.

  29. juni 2011 at 15:18
 • Leave a Reply