Follow me:

Hello there Mr. Fitness

hello there mr fitness

Hello there Mr. Fitness – so we meet again

Ja det er ikke fordi jeg har holdt pause fra træning, eller jo både og Men i onsdags rejste jeg til Amsterdam, og var retur fredag nat i Danmark. (Skriver et andet indlæg om det en af dagene :) )  Så det er ikke fordi jeg ikke har villet i fitness, men har ikke haft muligheden.

Men idag søndag er overkropsdag, og det fik trænet idag, og alt var som vanlig. Så det var rigtig fedt. Jeg kan også se der efterhånden er nogle muskler der titter frem hist og her, og hvor er det fedt!

Dog kunne jeg godt mærke at jeg har haft godt af de ekstra dages pause fra fitness. Jeg kunne idag tage 3 x 50 sekunder planke, lige efter mavemaskinen! Dét er sejt, kan mærke at det ikke længere er så hårdt for mig at stå i planke stillingen som hidtil. Det samme med bænkpres idag, det var også næsten for nemt. Så ser lige hvordan det går næste gang med bænkpres, ellers spiser jeg lige 2,5 kg mere på, på hver side.

Jeg har vejedag imorgen, og har nu været igang i 8 uger, så skal også have taget billeder :D det bliver SÅ godt, det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg tror også jeg vil få målt mig imorgen, og sammenligne med mine startmål, jeg tror der er sket en heldel på de cm også, de tabte cm overrasker nok mere end jeg lige tror på nuværende tidspunkt.

Så jeg har fandme været glad for at være igang igen idag :D Total! Jeg tog også lige en ekstra omgang cardio, så det blev til 43 minutter, så det er også godt klaret :) Jeg spiste heller ikke heeelt sundt på min minitur til Amsterdam, så derfor sagde min samvittighed også at jeg lige skulle give den lidt ekstra gas idag, i fitness ;) ..

Så kommende uge, fortsætter jeg helt som jeg plejer med de 4 faste fitness dage :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply