Follow me:

Motion på programmet

Jeg var ude og løbe igår aftes, det startede ud okay, det dryppede lidt og farten var ok, men ikke i top. Da jeg nåede knap 1½ km måtte jeg holde pause, mine lunger var ved at slå mig ihjel (kan stadig ikke få ordenlig luft efter min forkølelse) og jeg måtte hoste og hoste i et minuts tid eller 2, så løb jeg videre. Da jeg så rammede 2½ km, valgte jeg helt at stoppe, og gå resten af vejen hjem. Jeg fik så voldsom ondt i læn og mave region at jeg følte jeg skulle kaste op af smerte.

Regnen stod ned i stænger – ikke et problem, jeg elsker at løbe i regnvejr.
Tiderne viste sig også at være ret så dårlige i forhold til normalt. Men lidt motion er bedre end ingen. Jeg har besluttet mig for at prøve at få 2 ugentlige løbeture ind, onsdag og søndag, dagen inden fastedag ved begge. Så næste løbetur blir på onsdag.

Jeg har faste dag idag, og det kører rigtig fint ;) Kl. er knap 13.00 og jeg er ikke sulten, endnu :)

Jeg havde Morgan med ude og løbe igår, og han elsker også regn ;)

motion1 motion2 motion3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply