Follow me:

Motion på fastedag

motion1

Er måske ikke det smarteste, men har ikke været ude og løbe længe (suk) og idag gik det også ret dårligt, kunne egentlig godt få luft – tildels. Men for hunan hvor var min krop bare total træt! Måtte ned og stå stille 2 gange, i en 10-15 sekunder og så fortsætte.

Min tid var også 1 minut dårligere end den plejer at være, eller omkring 1 minut alt afhængig hvilken tid jeg sammenligner med, 1 minut og 5 sekunder fra den hurtigste tid jeg havde 15 august, og 20 og 45 sekunder ved nogle af de andre. Men lidt motion er bestemt også bedre end ingen.
Ville jo normalt løbe søndag og onsdag, dagene inden fastedag, men igår var jeg i IKEA og på fyn osv. så der kom jeg sent hjem og så orkede jeg ikke, lysten til at løbe en tur var der i aften, så tog en smut tur på 3,5 km :)

De fede må svede!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply