Follow me:

Morgen Træning

morgen træning

Morgen træning

Klokken 7.00 var jeg nede i fitness centeret, til en omgang morgen træning. Manden min havde jo inviteret gæster til klokken 9.00 og jeg skal også på arbejde i aften, så det var begrænset hvornår jeg så skulle kunne nå ca. 1½ time i fitness og så nedkøling og så bad.

Det synes jeg blev liiige knebent nok nu hvor jeg vidste uret holdte øje med mig, fordi jeg skal på arbejde om ikke så længe.

Det var overkrop der blev tæsket idag. Arme, skuldre, ryg, læn, og mave. Jeg har gjort det godt, mine arme er ret slaskede og trætte nu :D
Jeg var alene i fitness de første 20 minutter tror jeg, så kom der en ung pige, der så lidt forvirret ud over at jeg var der :) måske hun plejer at være der selv søndag morgen. Jeg har ikke før været i fitness så tideligt.

Men det var skønt med morgen træning, for så er der ikke mange mennesker i centeret :D Det er dejligt, så skal man ikke vente på at komme til maskinen, eller vente på håndvægtene bliver ledige mv.

De skønne tights er i øvrigt fra Zalando.dk – på tilbud lige nu.

Imorgen har jeg hvile dag, men også vægtstatus dag ;) Glæder mig til at dele resultatet med jer! Er selv meget begejstret.

morgen træning

Indlægget indeholder Affiliate link

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Webmor.dk - Du kan hvad du vil ⋆ Webmor.dk

    […] jeg ser tilbage på sidste år, kan jeg også tydeligt se forskellen, ikke kun at jeg har tabt mig, men også min udstråling. Kropsholdning og ja jeg er ved at have en […]

    2. marts 2019 at 15:49
  • Leave a Reply