Follow me:

Moral er godt, dobbeltmorale er dobbelt så godt

I kender det sikkert, man læser på en andens blog og tænker ved sig selv, hvordan er jeg dog havnet her?
Jeg er landet på en del forskellige blogs igennem tiderne, da jeg klikker rundt fra link til link på de forskellige blogs jeg besøger regelmæssigt.

Der er bare nogle blogs jeg ikke gider bruge min tid på, blandt andet modeblogs, madblogs, upersonlige blogs, dem der bare  brokker sig over alt og alle, og de blogs der bare er meget kedelige, hvor både layoutet og indlæggene er kedelige.

Lad os starte fra en ende af:

 • Modeblogs

Jeg kan godt lide mode, og ser gerne på tøj i butikkerne eller på nettet. Men jeg køber ikke ret meget tøj, make-up og andre ting til mig selv, max 500 kr i måneden, og det er da også højt sat, sminke kan jeg godt lide, men jeg skal ikke bruge en halv time foran spejlet hver morgen, gider ikke ligne en sminkedukke bare for at kunne gå ud af døren, og pengene nogen folk bruger på make-up er efter min mening helt hen i vejret, det samme med tøj, jeg elsker tøj og sko! Elsker at kigge efter sko og kjoler (især) men det er ikke det jeg bruger mine penge på.
Men fra at kunne lide mode, til at læse rene modeblogs dagligt der er der lang vej, jeg syntes ikke det er spændende at se hvert nye par sko, hver ny kjole, hver ny jakke, og hver ny taske mv. der nu er købt ind, dag ud og dag ind.
Det siger mig bare ikke noget, så modeblogs holder jeg mig gerne fra.

 • Madblogs

Hvem kan ikke lide mad?
Jeg elsker at spise maden ihvertfald og elsker at bage. Jeg er lidt af en gammel støbning hvis man kan sige det, jeg vil gerne holde mig til ting jeg kender, især hvad angår aftensmaden. Derfor er jeg ikke at finde på nogle madblogs, da jeg ikke gider sidde og kigge på forskelige retter mad, igennem en hel blog. Det er fint andre har den interesse og gerne deler den med andre der har samme interesser, men mig fanger det ikke. Og inspirationen får jeg heller ikke rigtigt af at kigge på madblogs, da jeg hellere vil spise maden, end at stå og lave den. Så istedet for at irretere mig over der kun er opskrifter og billeder af madretter, holder jeg mig fra siderne.

 • Upersonlige blogs

Dem holder jeg mig gerne langt langt væk fra.
Blog indlæg omkring ting der sker i verden, som medierne skriver om, kan jeg slet ikke forstå begrebet af? Hvis man gerne vil læse om nogle nyheder, så går man vel ind på eb.dk, jv.dk eller tv2.dk eller hvor man nu vælger at læse sine nyheder henne, istedet for at læse det på en blog?
Det er iorden at man vælger at skrive omkring en begivenhed, men så må man da også lige komme med sin egen mening og holdning omkring emnet, hvorfor ellers skrive om det? Man skriver vel omkring begivenheder, tragedier eller lign. for at få andres mening, eller få en debat igang?
Blogs der bare kopiere tektser fra forskellige sider med nyheder, eller snakker om tv programmer, helt uden at komme med deres egen mening gider jeg ikke bruge min tid på.

 • Brokke blogs

Her mener jeg dem som brokker sig over andres blog, interesser, holdninger og måder at gøre tingene på. Jeg mener ikke at man har en brokke blog, hvis man har en dårlig dag og lige skal “af med noget!”.  Jeg mener man har en brokke blog, hvis man vælger at brokke sig over andres indlæg, og brokker sig over deres måde at have en blog på, for hvis man har så meget imod folk skriver om deres hunde, viser deres tøj/make-up, fortæller om deres arbejde, fortæller om deres sorg, deres arbejde og tusind andre ting. Hvis man ikke mener bloggen har noget konstruktivt, godt, eller noget spændende at læse, hvorfor så besøge bloggen?
Og hvorfor i det hele taget snakke dårligt omkring andres blogs, og blogindlæg, hvis man mener en person brokker sig for meget, eller skriver for mange personlige ting, jamen så hold dig dog væk, så er det vel ikke svære?
Hvem gider da også læse om ens brok over andre bloggere?
Det gør jeg jo så egentlig lidt nu, men håber I forstår min pointe?

 • Kedelige blogs

Det er naturligvis en smagssag, hvornår man syntes en blog er kedelig, ingen er jo ens.
Men kedelige blogs er for mig blogs med meget meget enkle design, og især dem man kan se er på blogger, eller blogspot. Kedelige blogs, hvor man dag ud og dag ind, kan læse om at sådan er dagen så gået i dag, det siger bare ikke rigtig mig noget, at læse om andres hverdag hvis ikke der sker andet spændende den dag end at de kom for sent til bussen.

………………

Når det så er sagt, så elsker jeg at læse med på andre blogs, især de personlige. Dem der fortæller om deres liv, deres følelser, håb, drømme, frustrationer, smerter, og alt det der gør os menneskelige, det er sådan en blog jeg selv har, og jeg deler hvad jeg har lyst til, og har behov for at få skrevet ned. Hvis folk ikke kan lide det jeg skriver om, så lader de vel bare vær’ med at klikke sig ind på min side, til en anden gang?

Det er ihvertfald det jeg selv har valgt at gøre, de bloggere der irretere mig med deres væremåde, deres holdninger og meninger omkring forksellige emner, dem har jeg valgt ikke længere at kigge ind hos, for jeg bliver bare irreteret.
Så hvis der er nogen der mener min blog er uinteressant så vil jeg da bare sige “Tak for besøget” regner ikke med at se vedkommende igen, hvorfor komme igen hvis ikke bloggen er som forventet? 

Hvad blogs går I andre helst uden om?
-Hvad for dig til at lukke en blog hurtigt ned, uden at læse ret meget?
-Hvad gør en blog spændende?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Mie

  Det er meget forskelligt hvad jeg kigger på af blogs. Lige som du selv, er jeg mest til de personlige blogs (fx din) :) Jeg nyder at læse om folks hverdag, hvordan de har det, hvad de synes om forskellige ting osv.
  Jeg følger også et par modeblogs – mest pga billederne.

  Men det der gør, at jeg bliver fast læser af en blog er, hvis der fx er et godt mix af billeder og tekst (personlige tanker osv)

  14. marts 2012 at 22:21
 • Reply tanja

  Jeg gider ikke at læse med hos dem der kun brokker sig over sit liv.. så gør dog noget ved det… ellers er jeg vist ikke så kræsen og har flere typer blogs i min Google reader :)

  15. marts 2012 at 15:37
 • Reply Jenni

  Brok-blogs er heller ikke min kop te! =D
  Specielt, når man kan se, de selv er skyld i det, hvis man læser lidt videre på bloggen!

  … Wohooo nye sko!
  … Åh, det er så hårdt, jeg har ingen penge.

  Det gider man jo ikke! =D

  16. marts 2012 at 12:07
 • Leave a Reply