Follow me:

Model for en dag, eller?!

Jeg lovede jo i sidste uge at få smidt billederne fra min fotosession hos min kammerat op.. Da de er ret personlige, overvejede jeg nu om det var det rigtige at gøre.

Men okay har jo flashet alverdens ting på blogge her, slanke billeder osv. så det her er jo bare den pænere side ;) Det skal lige siges de på ingen måde er fotobehandlet, altså jeg er ikke gjort tynder, min hud er ikke blevet “glattet” ud eller lign. Dog er min tatovering fjernet på det nederste billede, da min kammerat skal bruge det til at vise dem :)

Er super glad for dem, kan I tro! Jeg er helt overrasket at jeg kan se sådan ud, haah!

COPYRIGHT PÅ BEGGE BILLEDER, RESPEKTER DETTE TAK!

COPYRIGHT PÅ BEGGE BILLEDER, RESPEKTER DETTE TAK!


COPYRIGHT PÅ BEGGE BILLEDER, RESPEKTER DETTE TAK!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

7 Comments

 • Reply tumling

  De er FUCKING FEDE =)

  24. september 2010 at 17:23
 • Reply Marie

  Smukke billeder, smukke kvinde!

  24. september 2010 at 17:51
 • Reply Jane

  super smukke billeder! vær stolt af dig selv.

  24. september 2010 at 18:21
 • Reply Rikke

  Smukt :o)

  24. september 2010 at 19:30
 • Reply Henrik Lemvig

  Smuk komposition og jeg er især vild med billede nr. 2 – men jeg savner lidt bedre ‘håndværk’ fra fotografens side. Det er tydeligvis low key-teknik, der skal demonstreres her, men det kræver faktisk også lidt højlys og kontrast.

  Se f.eks. her http://photo.net/photodb/photo?photo_id=7015588 (tilfældigt udvalgt fra Google).

  Synes du skulle tage i studiet igen;)

  24. september 2010 at 20:54
 • Reply QpoX

  Enig med Henrik, nr. 2 kunne man godt have til at hænge på væggen :)

  25. september 2010 at 03:48
 • Reply Tanja

  De er blevet rigtig gode! ;D

  25. september 2010 at 08:40
 • Leave a Reply