Follow me:

Mit vægttab på 22,8 kilo på 1 år

Jeg har været igang 1 år nu, og det har været en hård kamp. Det har kostet både, tårer og megen sved at komme til hvor jeg er nu.
Jeg har smidt håndklædet en del gange undervejs, og bare droppet det hele flere gange, når det har været for hårdt. Ja og trøstespist og ædt en plade chokolade eller en pose chips!

Men har rejst mig igen, for jeg ville tabe mig – var frygtelig ked af at skulle handle tøj i Zizzi, og aldrig kunne passe tøj i almindelige tøj butikker (vera moda, only osv.)

Vil du læse mere om hvordan, og hvorfor så kan du læse lidt mere “bag om” her.

Men nu vil jeg gerne vise mine og før og efter/nu billeder :)

Før og efter billeder
Før og efter billeder
Før og efter billeder

I alt siger vægten minus 22,8 kilo, og 124,5 cm tabt fordelt på hele min krop.
Nyeste analyse fra 6 februar siger jeg har en muskelvægt på 53,4 kilo, så det er jo ret mange kilo ren muskel jeg har :)

Før og efter billeder

Forsat er jeg overvægtig i følge mit BMI og jeg har heller ikke nået mit ønskede mål for hvad vægten skal sige, men jeg er bestemt kommet langt, og jeg kæmper stadig.

Det har taget mig lang tid også at tage mod til mig, til at vise disse før og efter/nu billeder. Men jeg er jo også hammer stolt af mig selv. Og efter min online coach har (med min tilladelse) delt mit billede, så synes jeg også godt de kan komme på bloggen.

Bitmoji Image

Og de er også delt på min egen instagram for nogle dage siden, i min story. Jeg fik så mange privat beskeder efterfølgende, med søde, pæne og rosende ord. Jeg blev virkelig rørt, og jeg følte mig meget blottet da jeg delte de billeder.

Det samme gør jeg nu, hvor jeg ved at billederne er på vej ud i “cyber space”. Men igen jeg har den holdning at vil man “modtage” må man også “give”. Forstået på den måde at jeg selv har søgt efter før og efter billeder, og andre ting omkring vægttab. Til inspiration og ikke mindst motivation.
Og har beundret hver og en der har delt billeder, og også givet dem et like eller en kommentar på vejen, som en kærlig tanke og tak.

Men nu er billederne ude, og jeg er klar til at vise jer hvordan jeg så ud, engang. Jeg skammer mig stadig over at jeg lod det gå så vidt, men jeg har kæmpet mig tilbage og tabt mig 23 kilo nu, og over 120 cm fordelt på kroppen.

Jeg er gået fra en XXL/XL til M :D

Jeg er stolt af mig selv, og jeg kæmper videre. Jeg har ønsker og flere mål for 2019 :) så tak fordi du læser med, og tak for dine søde ord.

Bitmoji Image
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

11 Comments

 • Reply Cecilie

  Sindssygt flot klaret altså. Virkelig! Der er godt nok en tydelig forskel, det er jo helt vildt hvordan særligt hele din overkrop bagfra har ændret sig. Det er som at se to helt forskellige mennesker.

  10. februar 2019 at 16:44
  • Reply Belinda

   Tusind tak Cecilie :) Ja der er sket virkelig meget. Jeg er også meget glad for resultatet.

   10. februar 2019 at 19:02
 • Reply Dorthe

  Netop takket være dig skrev jeg også til coach i går. Jeg så godt dine billeder kom op inde på instragram. Du er så sej og sikke en kamp. Jeg er stadig en god str L på en god dag. Håber 2019 bliver mit år 😊

  11. februar 2019 at 11:28
  • Reply Belinda

   Fedt Dorthe det er jeg glad for at hører. Held og lykke resten af året.

   11. februar 2019 at 22:39
 • Reply Webmor.dk - Mine første slim fit jeans i et årti ⋆ Webmor.dk

  […] nu efter jeg har tabt mig 23 kilo, og har fået strammet min krop en del op osv. så tog jeg et sats da jeg var i Vera Moda igår, […]

  21. februar 2019 at 22:23
 • Reply Webmor.dk - Fuck BMI ⋆ Webmor.dk

  […] 23 kilo er tabt, så kan jeg også godt smide de sidste 7 kilo i år […]

  27. februar 2019 at 13:06
 • Reply Webmor.dk - Store bryster og sport ⋆ Webmor.dk

  […] ingen hemmelighed at jeg har store bryster. I daglig BH forbrug hedder min størrelse nu 75F, efter vægttabet på 23 kilo, er jeg gået en del ned i størrelse også, havde 85I […]

  6. marts 2019 at 23:21
 • Reply Webmor.dk - Når hjernen ikke kan følge med ⋆ Webmor.dk

  […] er egentlig ikke nemt det her med et vægttab. Jeg har tabt mig mere end 23 kilo, som det ser ud nu. Og selvom jeg godt ved det er meget, og også syner af meget på min krop. Så […]

  21. marts 2019 at 18:40
 • Reply Webmor.dk - Hvad er forskellen? ⋆ Webmor.dk

  […] har jo tabt mig 24 kilo nu, og har både fået muskler men også en figur man kan se ikke er som for 24 kilo siden, hvilket […]

  23. marts 2019 at 14:09
 • Reply Webmor.dk - 14 dage af challengen er nu gået ⋆ Webmor.dk

  […] Generelt kan jeg mærke at challengen gør noget godt for min psyke. Jeg kan bedre og bedre lide det jeg ser i spejlet, og væmmes ikke længere ved måden jeg ser ud på. Gradvist er dette kommet, og selvfølgelig ikke kun pga. challengen, men også siden jeg startede min rejse, og også har tabt mig over 20 kilo. […]

  31. marts 2019 at 18:03
 • Reply Webmor.dk - Et delmål er nået ⋆ Webmor.dk

  […] helt vildt at jeg har været igang over 1 år nu. Faktisk 14 måneder. Det første år rundede jeg 22,8 kilo […]

  5. april 2019 at 23:07
 • Leave a Reply