Minus 9 kg fedt!

Kan I se forskellen? Jeg kan ihvertfald …
Ja det er faktisk første gang, at min vægt kommer på, i direkte tal! *Gisp*
Jeg er faktisk helt flov over, at fortælle jer alle – at jeg (engang) har vejet 86 kg!!

Jeg har siden jeg fødte Nadia i 2005, vejet omkring de 86 kg svingende med nogle kg under, men det største har altid været 86, og ikke under 80 kg, aldrig! (jo engang da jeg var 16-17 år)
I min værnepligt (2009), tabte jeg mig ned til 80 kg, men da jeg stoppede med at være så aktiv som man er som værnepligtig, og kom tilbage til hverdagen, og på kontor, så kom kiloene lige så hurtigt på, som de kom af!
Så inden længe havde jeg taget det hele på igen, og vejede atter en gang 86 kg!

Nu er jeg begyndt at spise sundere, spise mindre, dyrke mere motion, og generelt er jeg mere OBS på hvad jeg stopper i munden!
Det har jo så givet bonus, og jeg har siden maj 2010 hvor jeg startede min kur (med stor hjælp fra Tim – tak min skat) tabt mig 9 kg, og smidt 32,5 cm fordelt rundt på min krop. Jeg skal aldrig op og veje 86 kg igen! Det er simpelthen for ulækkert, og usundt!
Jeg har siddet og set en del gamle billeder igennem, og sikke da et fjæs jeg havde den gang, et rent kuglehoved faktisk!

Min idealvægt ligger imellem 65 og 75 kg. Så mit mål er at komme ned på 70 kg. Men de næste kg kommer nok til at tage lidt tid, da min krop ikke har vejet så lidt som nu, i en del år.
Håber at Nupo kan hjælpe mig lidt hurtigere i mål – venter i øvrigt bare på det  kommer med posten – så er jeg officielt en Nupo kunde :D

6 comments on “Minus 9 kg fedt!

  1. Man kan virkelig godt se det – synes det er rigtig godt klaret :)
    Jeg kæmper så med en vægt på 100+; og jeg hader mig selv for at jeg er kommet herop! Men jeg acceptere det, og tager vægttabet stille og roligt. Nu forsøger jeg mig dog med suppekuren i min egen udgave, af to uger i træk. Tester den.
    I denne uge her har jeg levet forholdsvis usundt, har spist morgenmad som jeg skal, men hverdag er der røget lakrids, kage etc. ned – og jeg har endda tabt mig 100 g. på den kur! Det er helt vildt – så er spændt på hvordan det kommer til at se ud på søndag når jeg er færdig :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *