Follow me:

Mine første slim fit jeans i et årti

Jeg er næsten 100 på, at det er et årti siden jeg sidst havde et par slim fit jeans! Det har været i mine tidlige 20´er, og var blevet mor første gang. Men nu efter jeg har tabt mig 23 kilo, og har fået strammet min krop en del op osv. så tog jeg et sats da jeg var i Vera Moda igår, tog både en M og en L med ind.
Jeg har L i Vera Moda’s bukser normalt, men kan være i en M, men synes lige jeg mangler at tabe et par kilo mere før de vil sidde pænt nok – efter mine mening.

Men der var jeg ikke heeelt overbevidst om at jeg skulle have dem med hjem. En M kunne jeg få på, men ikke lukke dem, så jeg tog en L og det var så fint, de sad godt. Og især min bagdel blev fremhævet :D

Men jeg lod dem blive i butikken.
Men da jeg havde delt det i min insta story, fik jeg virkelig mange beskeder :) om at folk ikke kunne forstå jeg ikke havde købt dem, fordi de sad så godt på mig osv.
Og jeg ærgede mig også lidt, da jeg forlod centeret. Men det var mest tanken om at jeg ikke tog dem med hjem, fordi jeg kunne passe dem agtig. For det er jo virkelig længe siden jeg har haft et par, og nu kunne jeg passe dem, men ville ikke tage dem med hjem, fordi jeg synes min mor delle var for stor nede i buksen.

Slim fit jeans

Men jeg lavede en meningsmåling i min story igen, og da jeg alligevel skulle ind til byen, i et andet erne. Så var det jo en mulighed liiige at smutte forbi en Vera Moda og prøve dem igen!

Og over 90% sagde at jeg skulle købe dem..
Det endte faktisk også med at jeg købte dem ;) jeg havde en skjorte på, fordi den igår var liige kort nok til sådanne jeans efter min mening. Men skjorten i buksen synes jeg gjorde meget.

Jeg blev også igen, glad inden i igen – fordi jeg kunne få dem på igen :D nok heller ikke fordi jeg ville have taget 10 kilo på hen over natten, men bare det at man kan få en slim fit model på! Det er da for vildt!

Så de kom med hjem, og jeg betalte gladeligt de 199 kr ! Manden er i øvrigt også begejstret.

Slim fit jeans
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply