Follow me:

Min polterabend

17 timers polterabend!!
D. 10 august, fortalte jeg Kenneth at jeg havde sådan på fornemmelsen at der kom nogen idag, og han mente jeg var tosset, for hvem skulle det være ;)

Jeg fik serveret morgenmad på sengen efter han kom fra natarbejde, og vi satte os ind i stuen bag efter for at se film. Men inden filmen var slut stod der pludselig 5 tøser i stuen ;) Nå nej dem der ikke ville komme, haha ja og jeg sad i en top og trusser, dog gemt under tæppet, men tog nu også tæppet med ind i soveværelset for at få lidt tøj på, og iført mig den forfærdelig grimme malerdragt de havde taget med :D

De havde købt lilla glogs til mig, og en grøn spray  !!  Så var det jo lilla grøn tema som vi har til brylluppet, haha godt tænkt :D !

Jeg blev ellers smukkeseret, og så tog vi afsted ind imod min barndoms by hvor jeg på gågaden skulle sælge kondomer, kys, og slik, Og jeg er bare dårlig til sådan noget, men endte da med at tjene 242 kr, de 150 kr blev indtjent meget let på 3 forskellige værtshuse (og kl. var her omkring 13) De der gamle nisser der sidder sådan et sted, ville gerne have et kindkys på hver kind (kostede på skiltet 5 kr) men de gav 10, 20 og 50 kr ! Til fordel for mig, jeg skulle jo tjene mine egne penge til aftensmaden sagde tøserne ;)

Efter min tur på gågaden kørte vi til kolding (en tur på ca. 45 minutter)

Jeg fik bind for øjnene lige ved afkørslen og det skulle så vise sig at vi skulle til en pole dance time!  GISP!

Og hold nu kæft!  Det er fandme svære end det ser ud, og alle os 4 der var med i undervisningen (kun os 4 ingen andre) og så 2 veninder der sad over.
Vi så fandme ikke særlig elegante ud på den stang, eller de ting vi skulle prøve at lave, haha!!

Instruktøren fik det til at se så let og elegant ud, ja det så fandme ikke sådan ud når vi var igang, hahahahaha!!

Efter en sjov time, kørte vi videre tilbage til barndoms byen, hvor vi spiste på en cafe, og der stødte min kusine så til også.

Efter aftensmaden tog vi hjem til min kusine hvor min moster og nogle flere sad og ventede :) og jeg blev stilet og sminket af min kusines samboende der er ved at uddanne sig som frisør, hold da op jeg blev smuk :D men ok alt er relativt efter en tur på gågaden i en spray malet malerdragt og morgenhår!

Vi tog derefter i byen da kl. blev 24 hvor vi forinden havde drukket siden kl. 19 ca., og jeg holde ud til omkring 03.30 hvor Kenneth kom og hentede mig og en veninde og kørte hende hjem først, og så vendte vi hjem ad, og jeg lå først i min seng ved en 0430 tiden, og vække uret ringede så samme morgen kl. 7 fordi jeg skulle op til stævne med min hund søndag!  Puuuuha!!

Men alt i alt var det en kanon dag/nat! :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply