Follow me:

Min nyeste tatovering

Fik for 4 uger siden fik jeg den skønneste tatovering. Er super glad for den!
Den er næsten fuldt helet nu, heler ret dårlig sort åbenbart hmm .. Men vidste jeg faktisk godt, havde samme problem med den store på ryggen også, med helingen.
Den er rigtig flot helet allerede, ingen huller eller lign. den har ikke rigtig kløet, men den er stadig lidt “ru” fordi den ikke er helt 100% endnu.
Det grønne hjerte, er blevet for gult, så der skal lige noget ny grøn i, det sagde hun bare jeg skulle komme ind for at få gjort hvis ikke jeg var tilfreds med farven ;) Så det vil jeg få gjort hurtigst muligt.

Hvis nogen er i tvivl er det min bryllups dato :D

1½ døgn gammel – smurt ind i vaseline
tattoo1
*
2 dage gammel – ikke smurt for nylig – Det grønne hjerte blødte en del da den blev lavet, og væskede efterfølgende en del dage.

tattoo2
*
8 dage gammel, ved at være rigtig fin

tattoo3
*
4 uger, billede taget idag – den ser tør ud, men er den ikke :) den er bare ikke 100% helet.

tattoo5

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Mie

  Hvor er den fin! :D Jeg overvejer også (meget mere nu end de sidste par år) at få en tatovering. Jeg ved nu hvad det skal være og jeg tror jeg ved hvor jeg vil have den… Nu skal jeg bare tage mig sammen til at få bestilt en tid.. :D Ved ikke om jeg tør.

  12. marts 2014 at 02:23
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!