Follow me:

Min lille tryghedsnarkoman

Tobias er i et mentalt tigerspring lige nu, det er en af de slemme hvor han opfatter når jeg går, og han kan stikke i et hyl så højt at man skulle tro han blev tæsket, så ja han er med på toilettet!

Og så vil han meget sjældent falde i søvn selv, kan ikke bare lægge ham ud i barnevognen, eller op i sengen, eller på sofaen, som jeg har kunne tidligere.
Pt. skal han falde i søvn hos mig, ja og alle kneb gælder, så når jeg har fået ham lagt fra mig, lægger jeg to puder oven på ham, så han mærker et “pres” så sover han langt bedre, og længere tid, og han skal sove på maven også, ellers vågner han typisk efter 20 minutter, på maven kan han snilt sove 1-1½ time.

traet-baby1

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply