Follow me:

Min jul 2011

I går var min jul, sammen med min dejlige datter Nadia. Hun fik lov at åbne sine gaver fra min side af familien og mig. Da vi havde været nede og besøge min mormor, hun havde fødselsdag igår. Det er en tradition vi altid besøger hende. Da jeg var mindre holde jeg også jul der, jeg er selv skilsmisse barn, og når jeg skulle være ved min fars side af familien d. 24, så holde jeg jul med min mors side af familien d. 23 december.

Det gør ondt i mit moderhjerte at Nadia skal udsættes for samme gaveræs, og stress som jeg oplevede som barn, det er så uoverskueligt alt sammen, alle de mennesker, alle de gaver fra alle mulige, jag og stress og tovtrækning!
Igår var ikke nogen juleaften som sådan, det mener jeg ikke børn skal have, 2 jule aftener. Men hun fik sine julegaver om middagen, og vi sad og så Toy Story filmene, og spiste et hav af slik, og slappede bare max af.

Indtil hun skulle hentes af sin far, som skulle have hende med hjem til jul i dag.
Jeg blev inviteret med på risengrød, og det sagde jeg ja tak til.

Jeg forlod dem først 22.40 da Nadia langt om længe var faldet i søvn, jeg måtte ikke gå fra hende! Jeg holde hende i hånden til hun var faldet i søvn. Det havde hun brug for, hun klamrede sig til mig da jeg ville gå, så måtte blive og nusse hende til hun faldt i søvn, og så kørte jeg hjem.
Det er svært for hende, alt det her med mor og far ikke er sammen, Tim er død, nu er mor alene, men far har fået ny kæreste, osv.
Det er meget sådan en lille størrelse skal holde styr på, vi gør vores bedste. Men det er fandme svært, hvad er det rigtige at gøre?

Nu til billederne fra igår.
Hun fik:

  • Et gavekort til H&M
  • En Barbie pige med tilbehør (seng, skab tøj osv.)
  • En teacup piggie
  • Tøj til sin teacup piggie
  • En Barbie bil/bus et eller andet!
  • Glimmer Little pet shop

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply