Follow me:

Min bedste bog

bog5
Elsker personlige ting!
Jeg har fået tilsendt 2 personlige bøger fra Minbedstebog.dk.
Der er flere forskellige bøger der inde, både søde, hyggelige og sjove, men der er fx. også en bog til skilsmisse børn. Hvilket jeg synes er rigtig fedt, og så er den udarbejdet sammen med fageksperter.

bog2

Man skal vælge hudfarve og hårfarve på hovedpersonen, og navne på bi personer i historierne, og nogle af bøgerne skal bi personerne også navngives og der skal angives hårfarve og hudfarve også ;) Super hyggeligt.

Vi valgte en bog med store maskiner til Tobias, da han er helt vilde med dem. Som det også ses i den lille ramme i bogen, hvor man skal skrive en lille besked til bogens ejer :)

bog3

Der er forskellige aldersgrupper ved bøgerne, og der er både til piger og drenge, så mangler du en personlig og unik gave til en et barn, så synes jeg bestemt du/I skal kigge forbi Minbedstebog.dk, og se deres udvalg.

bog4

Kvaliteten af bøgerne virker umiddelbart super god :) Skal nok lave en opfølgning når jeg har fået læst lidt for Tobias, og vi har fået dem taget i brug.
Men jeg er meget positiv indstillet omkring disse bøger, det er et godt koncept og jeg elsker konceptet ;)

bog1

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply