Follow me:

Min arbejdsdag

banko

Man kan ikke sige jeg har kedet mig idag på arbejdet. Eller i min praktik er det jo, det er jo en praktik i forbindelse med min uddannelse :) Men I ved nok hvad jeg mener, ikk?
Først startede dagen ud med at en beboer var faldet, ingen ved hvor længe hun har lagt der på gulvet. Hun havde besøg af nattevagten ved kl. 3 og hun blev først tilset ved kl. 830, hun havde desværre ikke sit nødkald på ! Stakkels kvinde, hun havde heldigvis ikke slået sig.

Kl. 1030 var jeg og 5 beboer samt vores køkkendame til banko via støtteforeningen i en af de andre bygninger + en masse andre beboer fra de andre huse.
Det er et arrangement der holdes hver måned, rigtig hyggeligt, hvor man betaler 10 kr pr. plade, og så kan man vinde ugeblade, blomster (julestjerner idag), små æsker med chokolade, osv. :D ikke de vilde præmier, men hyggeligt at være med. Og så sidder jeg og hjælper mine beboer med at få lagt brikkerne på, hvis de ikke lige ser deres nr på pladen, eller ikke hører det bliver råbt op eller lign. og det endte faktisk med at jeg vandt idag ;) en pose lakrids! Haha godt så, jeg kan ikke så godt lide lakrids, så posen kom i en skål og blev stillet på bordet i fællesrummet :) Så kan andre nyde godt af den.

Til eftermiddags kaffen, ville jeg dække bord .. Og jeg dækkede det bare som jeg synes det så bedst ud, og af bedste evne. og har jo gjort det 50 gange før.. (men helt ærlig hvor svært kan det være at dække bord :? skal der ikke bare en tallerken, en kop med underkop, et glas og evt. en gaffel/ske og så færdig?) Nej det mente min ene kollega så ikke, de var vant til at få det serveret/opstillet på en bestemt måde, så sådan skulle jeg også gøre det?! Ej hallo ..!

Senere på eftermiddagen ville en medarbejder og jeg havde en beboer op i hendes kørerstol, men da hun sad i liften og skulle til at hejses ned i stolen, kastede hun op!! syg Føøøøj jeg ved godt jeg er ved at uddanne mig som SSH, men for hunan jeg dur bare overhovedet, som i slet ikke til opkast!! Alt der kommer “den anden vej” rører mig ikke, men opkast, slim og stanken!! Nej nej det vender sig bare i mig. Den stakkels beboer kastede op ud over sig selv, så vi måtte vaske både lift stykket, og alt hendes tøj, fra inderst til yderst, og hun måtte så blive i sengen når nu hun var så dårlig..

Ja det var ikke ligefrem en kedelig dag jeg havde idag! :D hehe!
Håber I andre også har haft en spændende dag.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Lone

    Hyggeligt hæhæ

    12. november 2013 at 15:30
  • Leave a Reply