Follow me:

Miljø træning

miljo1
Idag blev den lille Chase udsat for lidt af hvert, da jeg valgte at tage hende med på gågaden i Tønder ;)

Der var ikke så mange mennesker, eller jo det var fint, men ikke alt for mange. Og der var pyntet med diverse ting i forbindelse med julen, halm, grantræer, en karrusel var der også, ligeledes mødte hun også en kørende cement tromle, den var hun lidt forundret over.
De der gående dyr foran fætter BR, var ret interessante, ligeledes juletræerne :)

Hun kom igennem en glasgang, med en glasdør, og en rampe af alu for at komme videre, og alt dette tog hun også i stiv pote. Hun var bare så sej.

Det eneste hun trykkede sig lidt over, eller var lidt usikker på, ja det var der kom 2 negere (må man sige det?) gående, ganske fredeligt, men “sådan en” har hun jo ikke mødt før, så ganske naturligt hun reagerede på dem, men super nysgerrigt prøvede hun at komme med dem da de gik forbi.

Der kom også ældre mennesker med stok, rollator, og nogle med klapvogne, barnevogne og andre hunde.
Hun fik hilst på tre der gerne ville snakke med hende, dog ingen fremmede hunde. Der var dog to der mente at Chase skulle hilse på deres hund, så skyndte jeg mig at gå videre med Chase. Det er ikke noget jeg mener min hund har behov for, at hilse på alle hunde der kommer forbi (eller mennesker).
Jeg ønsker ikke min hund får en dårlig oplevelse, så derfor skal jeg sige ja til at de må snakke med hende, eller hilse hvis det er en med en hund. Men generelt mener jeg ikke hunde skal hilse på hindanden i snor, men det er en helt anden snak :D

Men alt i alt, så gik det super godt! Hun var kanon sej, og tog også de 2 x 15 minutters biltur uden problemer, hun pev lidt de første 30 sekunder da vi kørte afsted hen til byen, men retur – ja der snork sov hun.

miljo2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply