Follow me:

Mig og min mordelle

Ja ja, mig og mor dellen har været igang igen. Hun forstår desværre ikke jeg ikke kan lide hende. For hun blir fandme hængende, kælling !

Her til aften var jeg i fitness – jeg havde lysten til at træne da jeg tog afsted, men efter 15 minutter på løbebåndet, var det som om energien dalede, og lysten forsvandt.

Jeg fik dog lavet en del øvelser til, ben, lidt bagdel og mave, og lidt ryg og arme. Ikke alverden blev det til, men lidt har også sin ret, det er ihvertfald min overbevisning.
Så tog jeg også trappe maskinen første gang, 5 minutter på level 10, og 351 trin kom jeg op på, føj det var hårdt ;) satte den dog ned til level 7 efter 2 minutter, så var min luft mangelfuld :D hehe – det var også første gang jeg var på den, så jeg skal lige lære den at kende, og lige lære hvor meget jeg kan klare.

Jeg sidder stadig og overvejer om jeg tør vise mine før og nu billeder, da jeg synes det er ganske grænseoverskridende, og samtidig også et skulderklap, men jeg er ikke glad for hvordan jeg ser nu, selvom det er blevet meget bedre – så er det stadig langt fra hvordan jeg ønsker at se ud, men jeg kæmper videre ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply