Follow me:

Mental udvikling

Mental udvikling

mental udvikling

Det har virkelig været en rejse, en livsstilændring der har trukket tænder ud. Og stadig gør det.
Nogle dage der føler jeg også at jeg sviger min familie lidt, men jeg ved så også at jeg får det bedre.

Jeg er jo i fitness centeret minimum 5 gange i ugen, og det er jo 1½-2 timer hver gang, nogle gange mere, alt afhængig om jeg lige skal cykle en halv time, eller løbe en tur på løbebåndet.
Men jeg gør det for at jeg har det godt med mig selv, og når jeg har det godt med mig selv, så kan jeg også bedre være noget for andre. Både som mor, kone, samlever og kvinde.

Nu hvor jeg har sat vægten væk, har det også givet mig mere ro i hovedet. For jeg har godt kunne mærke at jeg har fokuseret lidt for meget på vægten, ikke at det har være sygeligt, slet ikke.
Men har godt kunne mærke at det har påvirket mig, hvad der har stået på vægten, uge efter uge. Og den har netop i flere måneder hoppet lidt op, så et godt stykke ned igen, og så lidt op, og lidt mere op og ja det er som om den har været stabil med +- 2 kilo. Hvilket jo er fair nok.

Det har jeg jo også skrevet før, en kvindelig cyklus, væske, afføringsmønster, osv. kan have stor betydning for en vejning, og der kan man nemt tage 2 kilo “på” ved menstruation fx.
Så at min vægt hopper lidt op og ned er jo egentlig fint nok, og så alligevel slet ikke!
For jeg vil jo gerne tabe mig!

Jeg har tante rød der snart skulle komme, og det er også en af grundene til jeg endnu ikke har været på den vægt, der kan måle fedtprocent mv.. Sidste uge havde jeg slet ikke tid, og denne uge er ugen jeg skal have menses – hvis min cyklus makker lidt ret. Har jo også PCO.
Som jo så også kan have indvirkning på mit vægttab, ja og at jeg har en cyklus der lever lidt sit eget liv. Den har dog alligevel været rimelig regelmæssig hvad angår perioderne imellem, den svinger med + – ca. 7 dage.

Men jeg kæmper videre, for jeg er hverken mentalt eller fysisk i mål endnu :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply