Follow me:

Meget snart 4 måneder

Og så må man starte op på grød.
Jeg sagde til mig selv jeg ikke havde travlt med det grød og ikke helt forstod dem der giver grød til 4 måneder gamle babyer. Men jeg har måtte lidt trække det kort tilbage, for Tobias er ved at være ret så utilfreds når han lægges til brystet, beklager sig meget hvis det ikke går hurtigt nok med nedløb af mælken, og slipper mange gange og blir ret umulig.
Så han har de sidste 2 dage fået 2-4 skefulde grød, og det smager ham :) han spytter det ikke ud, men prøver at styre tungen på bedste vis :) og det klare han nu meget godt.
Det er ikke meningen han skal have et fuld måltid grød/mos før han er 4½ måneds penge regner jeg med, måske ældre, men bare give ham nogle mundfulde af forskellige grøde så han får smagt lidt forskelligt, af smagsvarianter, af vanilje, frugter, grønt osv.

Og så håber jeg at amningen forstat kan være hans fulde måltider længe endnu ;)
Billed serien er fra igår.

groed1

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply