Fandt en opskrift på nettet i eftermiddags, den lavede jeg så lidt om på men I får lige min.
Det smagte bare super godt! Manden og datteren var ihvertfald pænt tilfredse.
Hjemmelavet tomat sauce:
1 dåse flåede tomater
1 dåse tomatpure (den på 70 gram)
2 spsk balsamico eddike
2 spsk oliven olie
2 fed hvidløg
2 spsk ketchup
Salt og peber
Fremgangsmåden:
Varm olien op langsomt i en gryde. Tilsæt det hakkede/knuste hvidløg og varm indtil det begynder at sitre.
Tilsæt så tomatpure og rist igennem i et par minutter, på middel varme.
Tilsæt balsamico og herefter de flådede/hakkede tomater. Lad det simre i 10-12 min ved lav varme og smag til med salt og peber, og evt. lidt chilli.
Pizza bunden:
500g hakket oksekød 3-7% fedt
2 æg
2 spsk dijonsennep
Frisk persille (hakket, groft eller fint)
Salt og peber
Chili
Fremgangsmåden:
Forvarm ovnen på 220 grader.
Farsen røres sej med salt, dijonsennep, chili, æg, persille og peber.
Del farsen op i 3-4 portioner på en plade med bagepapir. Form dem runde som små pizza’er. Lidt under 1 cm tykke.
Bundene bages uden fyldt i ca. 6 minutter, til den er brun, fast og stadig saftig.
Tag dem ud, og tilsæt din hjemmelavede sauce, samt ost (jeg brugte Buko pikant smøreost) Varm dem derefter i 10 minutter mere, ved samme temperatur.
Kødpizza’erne tages ud, og agurk, tomat, løg, salat eller hvad man ellers kan lide, lægges oven på.
Og serveres straks
Velbekomme
No Comments