Follow me:

Man skal hører meget …

Man skal hører meget, før ørene falder af.
– er det ikke det man siger?

Ja til trods for det ikke er første gang jeg er gravid, eller det er mit første barn. Er det lidt komisk at folk stadig kommer med “gode råd”, fortæller amme stue historier, skræk historier, og de fortællinger om deres venindes venindes søster der sådan og sådan og sådan.

Gaaaab!
Jeg har også hørt den 25 gange i denne graviditet, om hvor stor min mave da er, og om jeg er sikker på der kun er en?
Øh ja sgu da!

30+0Eller “man må håbe du ikke bliver meget større da”, “du ligner en der skal føde idag” .. Jamen tak da, ser du … Ingen bestemmer størrelsen over deres maver, eller hvor meget de tager på (jo hvis man stopper sig med en masse usundt kommer kiloene nok af andre grunde end graviditet) nogle tager ingen ting på, andre 5, eller 10 kg, ja eller 35 kg som min frisør gjorde med hendes den første.
Jeg tog selv 18 kg på med Nadia den gang, nogle af kiloene var nok ikke kun graviditets betinget, det indrømmer jeg gerne. Men da ikke alle 18!

Denne gang sidder mange af mine kg, liiige midt på maven, og nogle lår jeg synes jeg har fået denne gang! og vand i kroppen er jeg også ved at få, suk! Æv … Det havde jeg ikke med Nadia, eller Jasmin, men det har jeg faktisk hørt mange får med drengebørn.

Men igen, det er ikke noget man er herre over, nogle ligner hvalroser, andre kan man ikke se de er gravide overhovedet. Nogle kan være store som elefanter og alligevel hoppe i deres bukser fra før graviditeten, vi er alle forskellige.

Folk spørger også “du skal vel amme?” ja det havde jeg da tænkt mig, men det er ikke sikkert jeg kan denne gang. Men er der nu forskel på om man ammer eller flasker sit barn? Jeg skal ikke dømme dem der vælger det ene frem for det andet. Jeg har min egen holdning omkring at for mig er amning det mest naturlige, men det gør mig da ikke til en bedre (eller dårligere) mor, end dem der vælger ikke at amme?

Jeg får også dunket i hovedet at jeg ikke skal købe tøj i str. 50 og 56 fordi børn i dag næsten fødes ind i en str. 62 .. Ahhhh mon dog! Nadia var 50 cm da hun blev født, og vejede 3460 gram. Og hun havde da 50 i flere uger, husker ikke hvor mange, men hun kunne passe 50 og det sad bestemt mere pænt, end de fleste str. 56 lige i starten. Nu blir min søn et sommerbarn, og har da købt i 50 og 56 af forskellige ting, det meste er købt brugt, eller på udsalg eller billigt generelt :)

Men en str. 62 er jo en str. 2-4 måneder baby ;) det tvivler jeg nu på min søn fødes ind i.

“Nu har I ikke fået barnevognen hjem vel?” .. Overtroiske folk .. Jo det har vi rent faktisk. Den har vi haft hjemme i flere måneder, det samme med seng, kravlegård, autostol og puslebord, og så mange andre ting.

“Ja du skal jo også spise for 2” Neeeej, det skal jeg faktisk ikke – igen noget der er misforstået, ja og så igen så hænger det med størrelsen ikke sammen vel?

Hahah … Nåh, ja nu fik jeg lige lidt luft – tak til dig der har læst med så langt ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply