Follow me:

Mærkeligt modermærke

Ja jeg opdagede lidt inden jul, at et modermærke jeg har under venstre bryst havde ændret sig.
Det er fladet lidt ud, eller hvad man skal sige, og så er det blevet lysere, men har så fået små sorte prikker og andre underlige farver.

Hvis man ser billede 1, den “ring” yderst til venstre, det er kan man se den størrelse modermærket havde før.
Så er det ligesom “flydet” ud på den anden side. Og billede 2 er forstørret, hvor man kan se de prikker og farver ordenligt. Synes jo ikke selv det skal se sådan ud.

Var også ved lægen idag, han var nu ikke bekymret som sådan, fordi kræft i modermærker åbenbart “kun” er helt sorte (det er så bare ikke hvad google viser, både engelsk og dansk, viser modermærker med kræft i der minder om mit, ja og jeg ved godt google ikke er læge, men det er mange forskellige sider med de billeder på)

På mandag skal jeg så ind til lægen igen, og have fjernet dette modermærke under lokal bedøvelse, og så sendes den ind til undersøgelse. Han fjerner den egentlig ikke fordi han tror det er kræft, men mest fordi jeg ikke kan holde så godt øje med yderligere forander, fordi den sidder hvor den sidder.
Det er ikke let at se sig selv under brystet :D

Men krydser I læsere ikke lige fingre for, at mit modermærke bare er underligt, og der ikke er nogle kræftceller eller lign. i !!
Man bliver jo helt nervøs, når noget ændre sig, til noget ret så mærkeligt som det modermærke. Især når det har været mindre og helt almindeligt mørkebrunt engang.

moder2 moder3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply K

    Jeg er sådan en, der går til hudlæge hvert halve år, da jeg er disponeret for hud- og modermærkekræft. Hver gang giver min hudlæge mig en folder og nøje instrukser i, hvad jeg skal holde øje med. Uden at være læge af nogen art, så ser det på ingen måde farligt ud. Det er helt normalt, at mærker (som jeg plejer at kalde dem) kan ændrer sig. Jeg krydser fingre for, at det intet er :-)

    Forøvrigt – hamrende godt at du tog til læge med det. Man skal a-l-t-i-d tage til læge ved ændringer af mærker, om man er bange for at det er noget eller ej.

    13. januar 2016 at 00:55
  • Leave a Reply