Follow me:

Luft og kaos forsvinder

Refleksion

refleksion

Disse 3 snuder gør bare min dag lidt bedre.
Jeg har haft en hård dag på arbejdet, jeg har skulle have mange bolde i luften. Det har jeg absolut intet imod, men jeg er stadig ret ny i min uddannelse, så nogle dage brænder mit hoved sammen.

Ikke at jeg lader mig mærke af det, imens jeg arbejder. Der gør jeg alt der forventes af mig.

Men når jeg så går tur med disse snuder, så får mit kaos i hovedet frit løb. Og der reflektere jeg rigtig meget over de ting der er sket i løbet af dagen, og det er ikke kun på arbejdet, men også familie livet, mit liv som mor, kone, husejer osv.

Man kan jo altid blive bedre til tingene, og det er sundt at reflektere.
For det er der, man finder andre muligheder at løse problemer på, kunne man måske have gjort det i en anden rækkefølge, og hvad nu hvis ungen fik et hysterisk anfald, kunne man så have gjort sådan og sådan istedet.
Var man ved at glemme at Hr. Petersen har badedag om torsdagen, eller hvordan kunne det evt. undgås til næste gang.

Jeg tænker ikke jeg er den eneste der reflektere over mit liv, og min hverdag?
Jeg har også et andet fristed, og det er jo i fitness centeret :D men det ved i nok.

Men det er ihvertfald noget jeg nyder at gøre, uden at tænke over det egentlig. Når jeg lufter disse 3 energi bomber :) De er livlige, sjove og altid positive, og er klar på alt man tilbyder dem. Det er da en fantastisk indstilling at have :) Ikke sandt?
Hvordan mon verden så ud, hvis vi alle var klar på alle udfordringer vi måtte stilles?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply