Follow me:

Long time no see

Der er sket utrolig meget siden mit sidste indlæg i juni måned.
Jeg har det godt, og jeg trives. Der er stadig fortsat op og nedture, ingen tvivl.

Jeg er stadig igang med min livstils ændring, og det er jo gamle gamle vaner jeg prøver at bryde. Jeg er ikke længere hos Gustav på online forløb. Jeg blev nød til at finde en der kunne hjælpe mig på en anden måde, og hjælpe mig med mit nye mål.

Det er nemlig at blive stærkere, og det ved Jonas lige præcis hvordan det fungere. Jeg har snart været hos ham i et halvt år, og jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg skiftede online træner. Selvom jeg er meget vanemenneske.

Jeg har fået blod på tanden, efter mit første OCR løb i juni måned. Men jeg kunne mærke at fysisk var jeg i ringe form. Altså jeg kunne alle forhindringerne der var til det løb, er dog også et familieløb, så forhindringerne er ikke så krævende til de rigtige OCR løb, så at sige.

Og har yderligere været til 2 OCR løb, hvor det er gået rigtig godt. Styrken har haltet fortsat, men det er noget jeg arbejder på sammen med min coach, og jeg ved jo også at man ikke bliver mega stærk på 1-2 måneder.

Jeg var lige startet hos ham efter mit første løb, og allerede med den træning jeg havde lavet af hans programmer, så kunne jeg mærke en forskel på det første løb efterfølgende.

Her ses jeg til det sidste af mine løb, Red bull conquer the castle 2019, det var Så fedt! Jeg var i mit es, stærk, og hurtig.
Bare se smilet, jeg løber over målstregen her :D

Jeg har allerede det første OCR løb i februar næste år ;) og jeg glæder mig vildt, jeg er sikker på at jeg kommer til at rocke for vildt..

Men ud over alt det her med livstil ændringen så har jeg også lært meget omkring mig selv, og at acceptere mig selv, og hvordan jeg ser ud.

livstils ændring

Det indebære også at lære at acceptere, og muligvis holde af ens mave, som jo har båret mine børn, samt har været igennem et stort vægttab. Jeg synes selv jeg har været ret heldig med min mave, når jeg står op, er der stort set intet at se, men det løse skind, ses jo tydeligvis når jeg sidder ned, som billedet ovenover viser :)
Det er i øvrigt også lagt på min instagram, som jeg er meget aktiv på, følg endelig gerne med der inde.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply