Follow me:

Lørdagen der gik

Lørdagen der forsvandt, hold nu op hvor er dagen gået hurtigt.
Vi startede morgenen med rundstykker, og blødkogte æg fra egne høns. Jeg har købt 6 nye æggebægre i IKEA sidst jeg var der, med en veninde. Og de er bare så fine synes jeg :) Har købt 3 i den flotte blå farve, og 3 i pink. Passer lige med 3 drenge og 3 piger i huset hehe.
Efter den mindste bonus søn var lagt i seng, spillede vi andre 5 familie spil, gåsespil, klodsmajor og billedlotteri, og drak lidt blå sodavand og spiste lidt chips og slik, rigtig hyggeligt :D

Imorgen har jeg 3 timers træning ude i ridehallen, 1 time på konkurrence holdet med Morgan, 1 time på øvet hold med Merci, og så underviser jeg et baby hold efterfølgende 1 time ;) Elsker at bruge tid på hundene, og agility er bare den sjoveste sport!
Kenneth bliver hjemme og hygger med ungerne imorgen, og min mormor kommer også forbi ;)

dag1 dag3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!