Follow me:

Livet som ferie campist

Ja vi er jo egentlig ikke rigtig campister, men ferie campister :) Hvis der er noget der hedder det?

Campingpladsen er en 4 stjernes campingplads, og der rig mulighed for at slappe af.
Der er ikke langt til fjorden, eller en legeplads, ja eller poolen for den sags skyld.

Solen har bagt som en gal alle dagene vi har været her, men idag mandag – er her overskyet (billederne er fra de sidste par dage)
Vi har 2 aftener i træk været ved fjorden, så de 3 af de 4 hunde har kunne bade. Den 4, Elvis – han hader vand, og kan desværre heller ikke holde til at gå så langt.

Hundene nyder det i fulde drag, og jeg synes nu også det er super lækkert at have fødderne i vand. Desværre er det lavvandet, ret meget endda. Så jeg kan ikke lige hoppe i med hundene, desværre – det ville ellers have været lækkert.

Hundene har fået en tidelig morgentur, eller formiddag – ihvertfald inden solen har stået for højt på himlen. Og først fået en gåtur igen efter 19.30 hvor solen heller ikke bager så meget. Det andet har jo været ulideligt for dem Vi har måtte være kreative så de har kunne få skygge, brugt nogle lagner, vores bord osv.

Men det er nu også gået fint, de har fået tilbudt koldt vand på kroppen flere gange i løbet af dagen, fra en vanddunk jeg har, og de kan godt lide det. Her ses de 3 af hundene. Den ældste, Merci hun havde valgt at lægge sig i sit bur i teltet istedet.

Hundene kan selv vælge hvor de vil ligge, dog vælger jeg også at lukke dem væk når jeg kan se de er ved at være for trætte. Border collies som de 2 af dem er, kan kører sig selv halvt ihjel hvis det stod til dem. De kan blive ved og ved og ved. Så jeg vælger også at sige stop for dem, og lukker dem væk. Når jeg gør det, sover de som sten. Som det blogindlæg jeg skrev i lørdags, hvor man kan se mindste hunden, Texas sove i hendes bur, hun elsker det bur. Og elsker at mase sit hoved op imod tremmerne.

Så de er altså ikke i bur hele tiden :) Heller ikke selvom vi har 4 :D hah!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply