Follow me:

Litauen del 2

Ja må da hellere få skrevet videre omkring vores tur, det er jo et stykke tid siden jeg skrev del 1 .

Natten gik fint som skrevet i del 1, og vi fik lidt morgenmad, og havde så ellers en del timer endnu der skulle slåes ihjel, som man siger.
Vi ville først være i Klaipeda omkring kl. 18.00 (de er en time foran i Litauen) Vi fik set lidt sport (det er jo udelukkende lastbil chauffører der bruger færgen, ihvertfald 90% af gæsterne) og vi fik spillet 500, jeg vandt :D
Tobias var et pragt eksemplar endnu en gang, han er så nem. Vi havde legetøj med til ham fra værelset, når vi var nede i fællesrummene, og en dyne eller et tæppe, og så var han tilfreds ;)

Da vi ankom til Klaipeda, var klokken også 18, men desværre måtte vi vente ca. 40 minutter før vi kunne komme af færgen, suk!
Og så havde vi også 2 timer til hotellet, fuck jeg var ved at være kvæstet! Og aftensmad havde vi jo heller ikke fået. Men heldigvis havde hotellets køkken åben til kl. 23. Så klok 21.30 sad vi og fik aftensmad på hotellet i Siauliai.

Glemte desværre at tage billeder af hotelværelset. Men det var så flot!
Stor dobbeltseng til Kenneth og mig, med dobbeltdyne (er vi vandt til) og en tremmeseng havde de sat ind til Tobias også. Værelset var i brune og sandfarvet tema, meget pænt. Med eget bad, fjernsyn, køleskab og et hav af skabe til opbevaring.

lit1lit2lit3lit4lit5lit6lit7lit8

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply