Follow me:

Litauen del 1

Torsdag eftermiddag kørte vi imod Kiel for at tage færgen til Litauen på forlænget weekend, og (meget) forsinket bryllupsrejse :)

Tobias fik en flaske i bilen lige inden vi skulle på færgen, og imens tjekkede Kenneth os ind.
Da vi kom ombord på færgen, blev vi spurgt om ikke vi ville have en større kahyt, nu hvor vi havde barnevogn med, uden mer’betaling, jo det ville vi da gerne ;) Hvem siger nej til det. Med eget toilet også.

En fin hyggelig kahyt var det :)
Vi brugte aftenen på at sidde i en af fælles rummene og jeg fik en varm rød isté, og en morgan og cola. Kenneth fik 2 øl i den tid :) Og jeg vil så lige siiige den morgan og cola var stærk! Det var 40 cl i et lille glas, og mindre cola end morgan og cola :D haha! puha den var stærk, men fik den drukket!

Jeg blir’ let køresyg hvis jeg ikke selv køre bilen, så jeg havde garderet mig på apoteket med et sæt sea band for at afprøve om de virker på mig, og kørerturen der ned var der ingen køresyge. Og sejladsen til Litauen gik også rigtig fint, uden problemer ;)

Natten gik okay, jeg sov ikke ret tungt – og Tobias gjorde heller ikke, gav ham sutten en del gange, men ellers sov han fint, uden at kræve mad i løbet af natten.

lit1lit2lit4lit5lit10

 

lit6
lit8
lit9

Fortsættelse følger :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply